Προς το περιεχόμενο

Pia einai i gnwmi sas giaytin kai ti proteinete?

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι όντως έχει 3 12αρες αλλα σε τι σύστημα θα το βάλεις ? αν δεν έχει καμια τρελα ενεργοφόρα κάρτα γραφικών είνια μια χαρά τροφοδοτικό και για c2d αλλα για x1950Pro μου φαίνεται πολύ δύσκολο να αντέχει

Δημοσ.

Φιλος ψαχνετε για pc χωρις τρελλα πραγματα και κοιταζω εαν μπορει να τη γλιτωσει με 76 ευρω κουτι+τροφοδοτικο.

Υποθετω πως σε σχεση με κατι innovator που ψηνοτανε να αγορασει ειναι αρκετα προτιμοτερη λυση.

Οσο για το εαν θα σηκωνει 1950pro.Του π@υστη δεν θα βγαζουν οι 12αρες combined γυρω στα 28A????

Δημοσ.

ε ναι δεν το συζητάμε τα ενσωματωμένα τροφοδοτικά είναι κάτι 200άρια του κόλου και αν δεν θέλει τρελα πράματα τότε να τα πάρει ένα ίδιο 300άρι δουλεύει σε pc γνωστού P4 3ghz 2χΑΤΑ 2xCD-RW 2xλάμπες και μια 9250 και δεν έχει βγάλει πρόβλημα :D οποτε δεν νομίζω και ο δικός σου γνωστός να έχει πρόβλημα αν πάντα μένουμε μέσα στα νοητά πλαίσια και δεν έχει καμια VGa που να τρώει τα κερατα της

Δημοσ.

Συμφωνα με τα 360watt που γραφει για τις 12αρες πρεπει τελικα να βγαζει 30Α combined οποτε παρολο που ειναι χαμηλα για 550αρι ειναι αρκετα για να σηκωσει μια 1950pro...

Εννοειτε πως ουτε λογος για 8800gts/8800gtx/2900xt..

Το (home-theater-juke box)pc του φιλου θα εχει μαλλον καμια 8500gt, βαρια 8600gt.Aπο επεξεργαστη κανενα 4300 που ισως ανεβει μονο και μονο απο περιεργεια.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μια αλλαγή στο pc μου όσον αφορά cpu και mobo. Έχω athlon x2 4200+, 2gb ram, ati x1650 pro,mobo: Asus m2n-e. Δίνω μέχρι 350 ευρώ. Ti θα ήταν καλύτερο να έβαζα για πιο καλή απόδοση? Επίσης το τροφοδοτικό που έχω είναι στα 470w της thermaltake. Θα χρειαστεί να το αλλάξω? Αυτά, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γιατί φίλε μου να τα αλλάξεις;

Είχα ένα παρόμοιο σύστημα με εσένα (Χ2 4400) και πήγα σε C2D E6600. Δεν είδα KAMMIA διαφορά. Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ διαφορές τις οποίες θα τις καταλάβεις χωρίς κάποιο μετροπρόγραμμα. Θεωρώ ότι ο μόνος λόγος για να το κάνεις είναι αν είσαι από αυτούς που τρέχουν όλη την μέρα 3dMark προσπαθώντας να μεγαλώσουν το σκορ τους (δεν λέω ότι είναι κακό αυτό, ο καθένας όπως την βρίσκει). Περίμενε καλύτερα την επόμενη γενιά επεξεργαστών που έρχεται (Q42007 - Q12008 ) Καλύτερα δώσε τα λεφτά σου σε κάποια VGA εκτός αν δεν παίζεις παιχνίδια.

Επίσης το τροφοδοτικό που έχω είναι στα 470w της thermaltake. Θα χρειαστεί να το αλλάξω?

Αν σου αρκεί για αυτό το σύστημα τότε θα σου κάνει και για C2D (απαιτούν λιγότερα WATT). Αν και νομίζω ότι είσαι λίγο οριακά (και με αυτό που έχεις). Αν αλλάξεις πάντως VGA μάλλον θα χρειαστείς.

Φιλος ψαχνετε για pc χωρις τρελλα πραγματα και κοιταζω εαν μπορει να τη γλιτωσει με 76 ευρω κουτι+τροφοδοτικο.

Υποθετω πως σε σχεση με κατι innovator που ψηνοτανε να αγορασει ειναι αρκετα προτιμοτερη λυση.

Οσο για το εαν θα σηκωνει 1950pro.Του π@υστη δεν θα βγαζουν οι 12αρες combined γυρω στα 28A????

http://www.digit-life.com/articles2/cpu/amd-athlon-64-x2-4800-5000.html

Σε αυτό το review που κάνουνε χρησιμοποιούνε το εν λόγω τροφοδοτικό σε πολύ πιο βαριά συστήματα από αυτά που περιγράφεις (και η 7800GTX είναι πιο ενεργοβόρα από την Χ1950Pro). Οπότε φαντάζομαι είσαι ΟΚ

Δημοσ.

σημερα παργκιλα μιτρηκη,καρτα γραφικων και μννημες ΡΑΜ.

Οταν της βαλω θα σας πω αποτελεσματα.Οσι για τροφοδοτικο θα παω να το παρω ο ιδιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...