Προς το περιεχόμενο

card reader

steliosnats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζεις την καρτούλα μνήμης στην αντίστοιχη υποδοχή και για να γράψεις/διαβάσεις δεδομένα πας στο ''Υπολογιστής μου'' στο αντίστοιχο γράμμα.

Δημοσ.

δε χρειαζεται adaptora. εχω μια πολύμικρη κάρτα . multimedia card κινητού

μετά πως τη βγάζω? μου φαίνεται οτι θα κολλήσει?

Δημοσ.

Στοιχηματίζω ότι έχεις Νokia κινητό με RS-MMC. Το RS σημαίνει reduced-size (μικρού μεγέθους). Ναί, χρειάζεσαι ανταπτοράκι για να το φέρει στο μέγεθος MMC και να μπαίνει στην αντίστοιχη υποδοχή στο card-reader. Πάντα όταν αγοράζεις καρτούλα RS-MMC ή κινητό που να την περιέχει, μέσα στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και το ανταπτοράκι. Θυμάμαι όμως ότι η Νokia είχε κυκλοφορήσει κάποια κινητά (π.χ 3230) που δεν το περιείχαν. Μόνη λύση είναι να το βρείς από κάποιον φίλο σου ή να αγοράσεις καινούργια καρτούλα που να το περιέχει. Σου βάζω ένα παράδειγμα της καρτούλας με το ανταπτοράκι της

imgzs3.jpg

Δημοσ.

ευχαριστώ. τι adaptoraki είναι αυτό?πως λέγεται?πόσο κοστίζει? κάνει μόνο για τη δικαί μου κάρτ ή και αλλες? π.χ. memory stick pro sony?

Δημοσ.

Το ανταπτορακι αυτο δεν εχει κανενα ηλεκτρονικο μερος.

Υπαρχει απλα για να βοηθαει στο μπες-βγες.

Την ιδια δουλεια μπορεις να κανεις και με σελοτειπ(το εχω δοκιμασει).

Βαλε στο πισω μερος της καρτας σελοτειπ πανω και κατω και χρησιμοποιεισε το σαν μοχλο-επεκταση της καρτας για να την τρβηξεις εξω.

Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι στο ανταπτοράκι για τις RS-MMC πουλιέται μόνο με την αγορά καινούργιας κάρτας, εκτός και αν βρεις πουθενά μεταχειρισμένα ή από κάποιον φίλο σου και είναι ειδικό μόνο για τις RS-MMC και όχι για άλλες κάρτες. To κόστος καινούργιας κάρτας είναι γύρω στα 30 ευρώ για χωρητικότητα 1 GB και βέβαια αναλογικά χαμηλότερο σε μικρότερης χωρητικότητας. Για παράδειγμα η TRANSCEND RS-MMC 512MB κοστίζει 12.50 ευρώ.

Δημοσ.

καλημέρα ,μηπως ςίναι ευκολο να εχω τους drivers για xp στο toshiba A200-1CR(εχω απελπιστεί με τα vista)

ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...