steliosnats Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 καλησπέρα έχω το laptop toshiba a200 1cr http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&ct=373&itm=10970&la=1 ξέρει κάποιος πως χρησιμοποιώ το card reader? δεν έχω ιδέα επισης βρήκα drivers για xp αν ενδιαφέρεται κάποιος
kpartsi Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Βάζεις την καρτούλα μνήμης στην αντίστοιχη υποδοχή και για να γράψεις/διαβάσεις δεδομένα πας στο ''Υπολογιστής μου'' στο αντίστοιχο γράμμα.
steliosnats Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 δε χρειαζεται adaptora. εχω μια πολύμικρη κάρτα . multimedia card κινητού μετά πως τη βγάζω? μου φαίνεται οτι θα κολλήσει?
pantelisgeor Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 an exeis micro sd sto kinito sou tote 8a xreiasteis ena adaptor gia na tin kaneis kanoniki sd os na mporeis na ti valeis sto card reader sou
kpartsi Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Στοιχηματίζω ότι έχεις Νokia κινητό με RS-MMC. Το RS σημαίνει reduced-size (μικρού μεγέθους). Ναί, χρειάζεσαι ανταπτοράκι για να το φέρει στο μέγεθος MMC και να μπαίνει στην αντίστοιχη υποδοχή στο card-reader. Πάντα όταν αγοράζεις καρτούλα RS-MMC ή κινητό που να την περιέχει, μέσα στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και το ανταπτοράκι. Θυμάμαι όμως ότι η Νokia είχε κυκλοφορήσει κάποια κινητά (π.χ 3230) που δεν το περιείχαν. Μόνη λύση είναι να το βρείς από κάποιον φίλο σου ή να αγοράσεις καινούργια καρτούλα που να το περιέχει. Σου βάζω ένα παράδειγμα της καρτούλας με το ανταπτοράκι της
steliosnats Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ευχαριστώ. τι adaptoraki είναι αυτό?πως λέγεται?πόσο κοστίζει? κάνει μόνο για τη δικαί μου κάρτ ή και αλλες? π.χ. memory stick pro sony?
haHa Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Το ανταπτορακι αυτο δεν εχει κανενα ηλεκτρονικο μερος. Υπαρχει απλα για να βοηθαει στο μπες-βγες. Την ιδια δουλεια μπορεις να κανεις και με σελοτειπ(το εχω δοκιμασει). Βαλε στο πισω μερος της καρτας σελοτειπ πανω και κατω και χρησιμοποιεισε το σαν μοχλο-επεκταση της καρτας για να την τρβηξεις εξω.
kpartsi Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αν αναφέρεσαι στο ανταπτοράκι για τις RS-MMC πουλιέται μόνο με την αγορά καινούργιας κάρτας, εκτός και αν βρεις πουθενά μεταχειρισμένα ή από κάποιον φίλο σου και είναι ειδικό μόνο για τις RS-MMC και όχι για άλλες κάρτες. To κόστος καινούργιας κάρτας είναι γύρω στα 30 ευρώ για χωρητικότητα 1 GB και βέβαια αναλογικά χαμηλότερο σε μικρότερης χωρητικότητας. Για παράδειγμα η TRANSCEND RS-MMC 512MB κοστίζει 12.50 ευρώ.
aanemos Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 καλημέρα ,μηπως ςίναι ευκολο να εχω τους drivers για xp στο toshiba A200-1CR(εχω απελπιστεί με τα vista) ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.