felikas Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 μαλλον εισαστε πολλη μικρη στην ηλικια και δεν ξερεται απο οτε.ενα μονο θα πω,επι τον ημερων μονοπωλιου του οτε εκανες μεχρι και 10 χρονια για να βαλεις τηλεφωνικη γραμμη.η μεταφορα εκανε μολις 2 χρονια και τα λεφτα λεφτα.εβρεχε χιονιζε φυσαγε,απλως δεν ειχες τηλ. για κανενα μηνα.χωρια που ειναι ενα μαγαζι(οτε) που βολευωνται και τρωνε ενα σωρο λαμογια.να ζησουν οι ιδιωτες μηπως και δουμε ασπρη μερα......εκτος απο οταν χιονιζει Και εσύ που ισχυρίζεσαι πως είσαι μεγάλος, δε φαίνεται να ξέρεις και πολλά από ΟΤΕ! Δηλαδή πριν 5 χρόνια που ήταν μονοπώλειο ο ΟΤΕ, 10 χρόνια έκανες να βάλεις τηλέφωνο; Οταν ο ΟΤΕ δεν είχε χρονοχρέωση κ μιλούσες με τις ώρες πληρώνοντας ψίχουλα, πάλι σε "χαλαγε"? Οταν όλη η Ελλάδα καλύπτεται από τον ΟΤΕ και δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1,000,000 να το κάνει ποτέ αυτό ένας ιδιώτης (γιατί δεν συμφέρει την τσέπη του), κακό είναι? Το ότι τρώνε κάποιοι (και πολλοί μάλιστα) εκεί μέσα δεν έχει να κάνει με τον ΟΤΕ. Παγκόσμιο είναι το φαινόμενο! Πες μου που δεν "τρώνε" να τους ανάψω μία λαμπάδα ίσα με το μπόι τους... Ναι ρε, έτσι! Όλα στους ιδιώτες! Και η κυβέρνηση ιδιωτική να γίνει... Να φέρουμε τους Γερμανούς. Δεν φημίζονται άλλωστε για την νομοτυπία τους και την διαφάνεια; Τι περιμένουμε λοιπόν?
smilefreeware Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 @felikas <....Και η κυβέρνηση ιδιωτική να γίνει... Να φέρουμε τους Γερμανούς...> Αυτό πολύ μου άρεσε. Το προτείνω και εγώ εδώ και πολύ καιρό. Τι με νοιάζει ποιός με κυβερνάει, αν είναι Ελληνας , Αγγλος ή Πορτογάλος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Ποιός μου δίνει περισσότερα αγαθά να ζω καλύτερα. Ολα τα άλλα σας τα χαρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.