Προς το περιεχόμενο

Gnwmi gia pc

falos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skeftomai na agorasw pc kai thelw tin apopsi sas

etsi opws to xw skeftei

CPU : Intel Core 2 Duo 6420 (s775/2,13GHz) Tray

karta grafikwn :Xfx 8800 GTS 320 MB HTDP (opws rwtisa kai se proigoumeno post de kserw an aksizei ta lefta tis pou einai kai polla kai isws einai kalitera X1950pro h 8600 GTS)

Mnimi: TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-12

Case : Chieftec Full ATX GX-01B-OP Black

Motherboard : Asus P5B-E (s775,965,DDR2)

DVD : Nec AD7170S SATA (Bulk) Black kai Asus SATA 16X E616A (RET,BLWH)

Skliros : Western Digital 320GB (7200 Rpm, 16 MB Cache, SATA 2)

Gia trofodotiko de kserw akomi kai posa watt na einai kai episis an xreiazetai cooler.

To pc to thelw oikonomiko oso ginetai vevaia alla kai kalo gia na kratisei osopio poli ginetai

Efxaristw

Δημοσ.

tolis πολύ καλό το pc σου (thumps up!:-D :-D :-D ) αλλά πάει 1270ε... Ο οικονομικός παράγοντας παραμελήθηκε λίγο αλλά falos θα το καταευχαριστηθείς. Βέβαια εγώ θα πρόσθετα άλλα 25ε να πάρω τον E6600 και με 1295 είσαι άρχοντας... με το Sonic Tower υπολόγιζε 3GHz OC... παραπάνω μη σου πώ... Αν και βάζοντας τη Scythe Infinity ή Ninja με μόλις +10ε που πάει δηλαδή τελική τιμή 1305ε πας άνετα 3.5GHz αφού έχεις και κορυφαίο τροφοδοτικό!:-D :-D :-D .

Σκέψου το, είναι μία πάρα πολύ καλή λύση για τα επόμενα 2 χρόνια, μη σου πώ και 3 (με αλλαγή VGA)...

Δημοσ.

opws eipa gia lefta oso pio oikonomiko ginetai alla na einai kai kalo. kai trofodotiko posa watt na einai?kai xreiazetai cooler?kanena allo case mipws einai kalitero?

tolis giati exeis dio sklirous diskous?kai dio cooler?

Δημοσ.
opws eipa gia lefta oso pio oikonomiko ginetai alla na einai kai kalo. kai trofodotiko posa watt na einai?kai xreiazetai cooler?kanena allo case mipws einai kalitero?

tolis giati exeis dio sklirous diskous?kai dio cooler?

Μια χαρά είναι το Coolermaster Centurion, άμα είναι για πιο ακριβό πήγαινε σε full tower (δηλαδή μάζεψε 120+ ευρώ)... Το ένα ανεμιστηράκι είναι για την ψύκτρα της CPU Thermaltake Sonic Tower, και το άλλο υποθέτω για το case, όσο για τους δίσκους o 74άρης στις 10000rpm είναι για το λειτουργικό και τα προγράμματα και παιχνίδια (ορισμένα) ώστε ειδικά το λειτουργικό να φορτώνει πιο γρήγορα, και ο 500άρης είναι για torrents ή οτιδήποτε άλλο θέλεις μιας και με τις ΑDSL τώρα, κατεβάζουμε τα κέρατά μας...

δε καταλαβες.... ειναι ιδιο! με τη συνθεση του παιδιου... :P

oύτε τώρα κατάλαβα τι εννοείς!!!:confused: Αφού άλλο του προτείνεις εσύ και άλλα λέει αυτός... Αυτό που σου είπα πολύ καλό το pc σου εννοούσα αυτό που έστησες για τον falol όχι ότι είναι δικό σου

(αν έγινε εκεί το μπέρδεμα :confused: ).

Συγχώρεσέ με αν και πάλι λέω μ@λ@κίες και έχω μπερδευτεί.. Από το διάβασμα έχουν πρηστεί τα μάτια μου...:shock: :shock:

Δημοσ.

οπως τα ειπε ο προλαλησαντας! οσων αφορα το λινκ μου. ειναι απο το θρεντ "το πισι των ανοιρων σας" ή κατι τετειο. και αμα παρατηρησεται οσα κοματια βαζει ο φαλος ειναι ιδια (το 90%) με αυτα που εχω εγω εκει....

Δημοσ.
οπως τα ειπε ο προλαλησαντας! οσων αφορα το λινκ μου. ειναι απο το θρεντ "το πισι των ανοιρων σας" ή κατι τετειο. και αμα παρατηρησεται οσα κοματια βαζει ο φαλος ειναι ιδια (το 90%) με αυτα που εχω εγω εκει....

οκ ξεκαθαρίστηκε λοιπόν... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...