ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ρε παιδια σωστε με.......... Επειδη ειμαι ψιλομπλεγμενος αυτην την εποχη με διαφορα και γυρναω σπιτι 11 το βραδυ αμελησα τελειως να στειλω την δηλωση εισοδηματος μισθωτου που κανω καθε χρονο Το ζητημα ειναι οτι ημουνα γραμμενος και στο Taxisnet αλλα δεν εβρισκα πουθενα τους κωδικους και αν και τους εστειλα mail δεν μου απαντησανε. Η υποβολη στην εφορια ηταν μεχρι 10 Μαιου και η υποβολη μεσω taxis Μεχρι χτες Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Μπορω να το παω στην εφορια που ανηκω? Θα υπαρχουν κυρωσεις? Βοηθειαααααααααααααα
Japan Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Νομίζω θα πληρώσεις 1% παραπάνω από τον φόρο που σου αναλογεί. Εμένα πάντως πέρσι που δεν θυμόμουν τους κωδικούς, μου στείλαν άμεσα απάντηση.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Το καλο ειναι οτι δεν μου αναλογει φορος.Θα πρεπει να την παω την δηλωση στην εφορια η δεν θα την δεχτουνε???
bchris Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει περιπτωση να σου πουν "Παρτε την δηλωση σας κυριε και φυγετε. Ειστε εκπροθεσμος..." ? Αν ηταν ετσι δεν θα περναγαμε καν εξω απο τις εφοριες αυτον τον καιρο.
kattistt Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Επειδη κ γνωστο μου ατομο ειχε ξεχασει κωδικους ειχα βρει αυτη την σελιδα κ πηρε τηλ και της δωσανε καινουργιο κωδικο... http://www.gsis.gr/epikoinonia/ggps_tilefona.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.