Vagos_46 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Καλησπέρα,μόλις χθές συγγενικό μου πρόσωπο αγόρασε την εν λόγω κάρτα συγκεκριμένα αυτή (το site της asus τα έχει παίξει) και αφου τη συνδέσαμε κανονικά τη δοκιμάσαμε και σε παιχνίδια,όλα καλά.Το μόνο πρόβλημα είναι οτι στο catalyst center δεν δείχνει θερμοκρασία,είναι συνεχώς κολλημένο στο 0! Γνωρίζετε αν όντως η εν λόγω κάρτα δεν έχει αισθητήρα θερμοκρασίας? Γιατί μας μπαίνουν ιδέες για ελλατωματικό προιόν..:-? ευχαριστώ
IOSTEFO Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ναι εγω αγορασα προσφατα την Sapphire X1650 Pro και στο Catalyst center η θερμοκρασια ειναι σταθερα στο 59-60. για να μην δειχνει μαλον κατι εχει. ασ την αλλαξη και να παρη αλλη.
thkark Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Που φαίνεται παιδια η ένδειξη της θερμοκρασίας της κάρτας στο Catalyst Cent;
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 δωκίμασε με το Atitool να δείς αν σου βγάζει θερμοκρασία και αν σου βγάζει απλά κάτι θα πήγε στραβά με το Catalist
Vagos_46 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Που φαίνεται παιδια η ένδειξη της θερμοκρασίας της κάρτας στο Catalyst Cent; Κοίτα εδώ. Επι του θέματος έκανα ένα search και διαπίστωσα οτι και άλλων εταιριών κάρτες δεν έχουν αισθητήρα,ακόμη θυμάμαι οτι και στο forum είχα διαβάσει οτι και η υλοποίηση της gecube δεν είχε αισθητήρα! Vatos_locos το σκεφτηκά και αυτό δοκίμασα αλλα τίποτα,όπως και με το everest.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Βαγγέλη (σωστό το όνομα νομίζω ) όντως οι gecube δεν βάζει αισθητήρα τώρα γιατί ένας θεός ξέρει αλλα όλο και κάποια χρήματα θα γλιτώνουν από αυτήν την ιστορία όσο για τις asus ξέρω ότι οι πιο πολλές έχουν αλλα αν δεν δείχνει τίποτα καλο θα ήταν να την πάτε πίσω και να την αλλάξετε
Vagos_46 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αυτο λέω κι εγώ να την αλλάξουμε.Απλά ήλπιζα οτι θα βρεθεί κάποιος με την ίδια κάρτα να μας διαφωτίσει! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.