Προς το περιεχόμενο

24-άρα! Το μέλλον είναι πλέον προσιτό...

felikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Oti yparxoun kai megalyteres den to arnh8hke kaneis. O felikas anefere 24ara me prosith timh, giati oi 24ares kai panw pou einai me PVA Panels einai panakrives (alla ta spane :P )

Δημοσ.

Εμετική είναι...το μόνο θετικό που βλέπω πάνω της είναι η χαμηλή τιμή που θα φέρει ανταγωνισμό στις υπόλοιπες εταιρίες,και έτσι λογικά θα πάρω την Dell 2407WFP ακόμα πιο φθηνά! :-D :-D

Δημοσ.
το μόνο θετικό που βλέπω πάνω της είναι η χαμηλή τιμή που θα φέρει ανταγωνισμό στις υπόλοιπες εταιρίες

Ντααα!

Μα, προφανώς, εδώ είναι όλο το "ζουμί"!

Δημοσ.

logiko an exei tetoia timi tha tis riksoun oles oi etairies gia na tis agorazoun oloi kai meta tha tis riksoun kai allo kai allo kai tha tis pernoume gia mastixes se kamia 20-30xrwnia :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Ντααα!

Μα, προφανώς, εδώ είναι όλο το "ζουμί"!

to zoumi einai na einai poiotikes...dld PVA kai OXI TN Panel...

Δημοσ.

Ναι και το κράτος θα καθήσει με σταυρωμένα χέρια. Θα φάνε μια ωραία κατώτατη τιμή και το κόστος θα ανέβει στο φυσιολογικό του ύψος.

Δημοσ.

για οσους δεν το ξερουν τετοιες μεγαλες οθονες (και οι 22αρες) κατα την εισαγωγη τους φορολογουνται ως ειδος πολυτελειας......

για να σας δωσω να καταλαβετε ως ειδος πολυτελειας φορολογουνται και οι Ferrari.....

Δημοσ.
για οσους δεν το ξερουν τετοιες μεγαλες οθονες (και οι 22αρες) κατα την εισαγωγη τους φορολογουνται ως ειδος πολυτελειας......

για να σας δωσω να καταλαβετε ως ειδος πολυτελειας φορολογουνται και οι Ferrari.....

Δηλαδή;

Και γιατί η 22-άρες έχουν λογικές τιμές ακόμη και στη χώρα μας;

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω πριν τα χριστουγεννα πηρα μια Acer 22άρα με 350?..

Οπότε δεν ξερω κατα ποσο όντως ισχύει αυτό, ίσως στις μεγαλύτερες?

Δημοσ.
Ναι αλλα εγω πριν τα χριστουγεννα πηρα μια Acer 22άρα με 350?..

Οπότε δεν ξερω κατα ποσο όντως ισχύει αυτό, ίσως στις μεγαλύτερες?

τσεκαρε ποσο εχει και στο εξωτερικο βρε :) εμενα η δικη μου στο αμερικα ειναι 60-70 κατω....

Δημοσ.
to zoumi einai na einai poiotikes...dld PVA kai OXI TN Panel...

Παιδια και τα ΤΝ panel δεν ειναι για πεταμα, μην τα παραλεμε.... Αν η εταιρια που το "ντυνει" το πανελ ειναι καλη τελειωσε η υποθεση.... Και εγω εχω ενα eizo m1900 που εχει ΤΝ και εχει απειρως καλυτερη εικονα απο ενα innovator που εχει επισης ΤΝ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...