Προς το περιεχόμενο

no comments...

dreez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλό, πολύ καλό... αλλά τι να το κάνεις... Εκτός από τις θερμοκρασίες που θα δημιουργούνται την τιμή αλλά και την τρελή κατανάλωση, για να δεις διαφορά πρέπει να παίξεις και σε "οθονάρα" πράγμα που συνεπάγεται με εξωφρενικό κόστος...

Για dream machine ότι πρέπει παραταύτα...

Δημοσ.

απο την μια εχεις δικιο αλλα απο την αλλη ολοι εχουμε δικαιωμα στο ονειρο....παντως εξακολουθω να ειμαι ερωτευμενος...

Δημοσ.
απο την μια εχεις δικιο αλλα απο την αλλη ολοι εχουμε δικαιωμα στο ονειρο....παντως εξακολουθω να ειμαι ερωτευμενος...

Μα για αυτόν ακριβώς το λόγο έγραψα dreez : Για dream machine ότι πρέπει είναι... Δες to post μου... :-D

Φυσικά και δικαιούμαστε όλοι Dream Machine... Όταν είχε κυκλοφορήσει η 7950GX2 ονειρευόμουνα AMD FX 62 + 2x7950GX2 (ναι είμαι υπερβολικός... Quad SLI...). Αν και ένα χρόνο αργότερα, και με τις τωρινές συνθήκες, δεν αξίζει καθόλου μα καθόλου, άσε που πρέπει να κάνεις συμβόλαιο με τη ΔΕΗ να πληρώνεις το ρεύμα σε δόσεις (Χεχεχε αστειεύομαι...). :-D :-D

Δημοσ.

Σε τρία χρόνια μία μονή κάρτα γραφικών θα έχει διπλάσιες επιδόσεις και από τις τρεις μαζί. Οπότε το όνειρό σας θα πραγματοποιηθεί. Είναι απλά θέμα χρόνου :-) :-)

Δημοσ.

Εγώ πάντως άμα είχα μηχάνημα με 3 κάρτες γραφικών μέχρι και μπλουζάκι θα το έκανα. Να το βλέπει ο κόσμος.

Σοβαρά τώρα όμως πολύ καλό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...