kosmasgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Να και το παράδοξο να πληρώνω τόσο καιρό 2μβιτ και σήμερα μπαίνοντας κατα τύχη στο router μου να βλέπω οτι μου κάναν την γραμμη 1024 απο 2048 που ήταν μέχρι και χτές που το ξαναείδα. Ε τα θέλουν τα μπινελίκια τους :twisted:
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 tha thele poli na exei 1 mbit upload.xixi.pare to 121 kai pes thelo na diloso mia blavi.i grammi klidonei se lathos paketo.auto mono.
tonyk_x Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.... εμένα στο 90% των περιπτώσεων όμως συγχρόνιζε μόνο το upload λάθος... από 256 συγχρόνιζε από 96-128. Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμένα επιδιορθώθηκε μετά από 2μήνες (περιλαμβάνονται και 2 τριήμερα και ένα τετραήμερο που η γραμμή δεν συγχρόνιζε καθόλου)... Υ.Γ.: τον πρώτο μήνα ο ΟΤΕ μετά από "εξαντλητικά τεστ" που αχρήστευαν τη γραμμή για 4 μέρες ισχυριζόταν ότι η γραμμή είναι οκ....
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.... εμένα στο 90% των περιπτώσεων όμως συγχρόνιζε μόνο το upload λάθος... από 256 συγχρόνιζε από 96-128.Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμένα επιδιορθώθηκε μετά από 2μήνες (περιλαμβάνονται και 2 τριήμερα που η γραμμή δεν συγχρόνιζε καθόλου)... auto den inai panta provlima.merikes fores ine piiotita grammis.
tonyk_x Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 auto den inai panta provlima.merikes fores ine piiotita grammis. Ναι όντως... και να φανταστείς ότι μένω 300 μέτρα από τα κεντρικά του ΟΤΕ.... Φαντάσου να έμενα και στα 5 χλμ..... :? + 'οτι από τις 7 το πρωί έως τις 2-3 το βράδυ απολαμβάνω τις ίδιες ταχύτητες με τότε που είχα 384/96...(τώρα έχω 1024/256... λέμε τώρα) κατά τα άλλα μιλάμε για την νέα ψηφιακή εποχή και το θαυμαστό κόσμο του broadband.... m@l@kies.....
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 esi meneis 300 metra to kalodio omos sigoura den erxetai se sena diameso lamias:P.xaxa.
tonyk_x Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 esi meneis 300 metra to kalodio omos sigoura den erxetai se sena diameso lamias:P.xaxa. Βρε λες να διασχίζει 2 φορές το αιγαίο μέχρι να φτάσει σπίτι και για αυτό γ@μ....τ@ι η γραμμή χιχιχιιχιχιχιιχιχιχ Βασικά για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά το πρόβλημα στη Χίο , και από ότι ακούω και σε άλλες περιοχές επικεντρώνεται στο ότι ο ΟΤΕ ήταν για άλλη μία φορά πιάστηκε απροετοίμαστος και ακολουθεί τις εξελίξεις αντί να της δημιουργεί. και αναφέρομαι σε θέματα υποδομής κατά κύριο λόγο. Συγκεκριμένα στη Χίο από μέσα Νοέμβρη έως μέσα Φεβρουαρίου δεν έγινε καμία εγκατάσταση ADSL διότι απλά δεν υπήρχαν πόρτες και όλοι περίμεναν να έρθουν καινούργιου ρούτερ για να εξυπηρετηθούν οι αιτήσεις που καθημερινά συσσωρεύονταν. εκείνη την περίοδο η γραμμή έπαιζε στα καλύτερα της, μετά και την αναβάθμιση από 768/1024 ακόμα καλύτερα. μετά σε μία εβδομάδα ο ΟΤΕ πρόσθεσε περίπου 350 πόρτες και άρχισε να εγκαθιστά γραμμές (σχεδόν όλες 1024). Το πρόβλημα βέβαια ήταν ότι οι υποδομές για σύνδεση του τοπικού κέντρου του ΟΤΕ με τον υπόλοιπο κορμό έμειναν ίδιες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη κίνηση που προκλήθηκε από τις νέες ADSL. Έτσι 'όλοι αγοράσαμε 1024 και στην ουσία έχουμε 384....
HexStatic Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Den einai gafa tou ote.. apla xalase o kairos kai mazi me auton kai oi grames tous... athlioi.. emena koita na deis ti egine . [ATTACH]7541[/ATTACH] Kai meta apo 2 wres [ATTACH]7542[/ATTACH]
kosmasgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Πήρα τηλέφωνο και μου παν οτι δεν είναι βλάβη. Απλα έγινε κάποιο μπέρδεμα και η γραμμή γύρισε σε 1024. Απλα θα μου την αλλάξουν πάλι
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 to mperdema esi san vlavi to diloneis an ise oriaka margin kai attenuation isos ginei kai apo auto.isos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.