jester Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Θέλω να κάνω δώρο μερικές ταινίες αλλά δεν είμαι fun αυτού του είδους. Όποιος λοιπόν ξέρει καλές ρομαντικές κομεντί ταινίες παρακαλώ να βοηθήσει.
Lighter122 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Love Actually, Serendipity, kai genika polles me Hugh Grant...
trelosjack Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Oi kaluteres erwtikes comedy den einai "comedy".... Alla h prwth epilogh tou master , sensei mh pw ... LighterEKATONEIKOSIDIO einai ontws poooolu kalh..... PS:S ayth thn tainia pragmatika erwteuesai thn kira .... PS2:Bale kai thn Amelie kai as mhn einai akribws comedy ...
InlandEmpire Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Σχεδόν όλες, για να μην πω όλες, της Megούλας της Ryan.
AFANIS_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 δεν θα σου πω ποιες να διαλέξεις αλλά ποιες να μην διαλέξεις....όλες της Τζένιφερ Ανιστον....διάλεξε κάτι άλλο... πάντως το κάθε φορά πρώτη φορά (κάπως έτσι) με την Ντου Μπάριμορ είναι συμπαθές έργο...
Arioch79 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Όλες του Κέρτις, δηλαδή Four weddings and a funeral, Notting Hill και Love Actually. Αν το δώρο πάει σε κοπέλα, βάλε και τα δύο Bridget Jones. Εμένα δεν μου άρεσαν, αλλά όλες οι φίλες μου τρελάθηκαν. Επίσης Kate and Leopold είναι καλό αν και όχι τυπική ρομαντική κομεντί, όπως και το A Knights Tale.
tzinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 gia kati pio tolmhro alla kai pio diaskedastiko kai endiaferon "chasing amy" tou kevin smith me ben affleck. http://www.imdb.com/title/tt0118842/ Mia apo tis liges kales tainies me ton ben affleck mesa. Enas antras eroteuete mia lesbeia kai prospathei na tis allaksei protimhseis!! Xmmm den akougete kai poly romantic, alla trust me, einai poly kalo. Poly kalh xhmeia metaksy ton protagoniston kai oso kai na fenete koulo to story einai poly pio realistic love story apo tis blakeies me ton hugh grant kai thn julia roberts
disqualified Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ο,τι ειπε ο Lighter122 , when Harry met Sally και sleepless in Seatle
Arioch79 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 gia kati pio tolmhro alla kai pio diaskedastiko kai endiaferon "chasing amy" tou kevin smith me ben affleck. Σωστός. Είναι μία από τις συνεργασίες του με τον Kevin Smith (Silent Bob). Όπως το Dogma. Δυστυχώς τις έχουν αραιώσει πλέον.
Ceridwen Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 You've got mail. Emma , Pride and Prejudice. Lost in translation Punch Drunk Love Αν και λιστα με ρομαντικ κόμεντιζ, δεν μπορει να υπάρξει χωρίς την Όντρι Χέπμπορν. Άρα, Roman Holiday!!! Sabrina, How to steal a million .. και το Two for the road.
trelosjack Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Love me if you dare Ετυχε να το δω πριν λιγο... Μ αρεσε και μαλλον μ αρεσε αρκετα και ας μην ειμαι φαν του ειδους ... Αλλα ρε φιλε γιατι πρεπει να σου γ@μησει την ψυχολογια 300 φορες στην διαρκεια της ταινιας?? Αλλη αμελι απ εδω....
gherudos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 You ve got email Sleepless in Seattle Sweet November Along Came Poly The first 50 dates Spanglish Notting hill(δεν είμαι σίγουρος ότι γράφεται έτσι) Και γενικά όπου παίζει η Μεγκ Ράιαν,Χιου Γκράντ,Τομ Χάνκς. Ακόμα μια πολύ καλή είναι η πρωτελευταία ταινία του Mr Bean που κάνει τον ιερέα(δεν λέω το 4 weddings and a funeral) δεν θυμάμαι τίτλο γμτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.