Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω ρομαντικές κομεντί ταινίες

jester

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω δώρο μερικές ταινίες αλλά δεν είμαι fun αυτού του είδους. Όποιος λοιπόν ξέρει καλές ρομαντικές κομεντί ταινίες παρακαλώ να βοηθήσει.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oi kaluteres erwtikes comedy den einai "comedy"....

Alla h prwth epilogh tou master , sensei mh pw ... LighterEKATONEIKOSIDIO einai ontws poooolu kalh.....

PS:S ayth thn tainia pragmatika erwteuesai thn kira ....

PS2:Bale kai thn Amelie kai as mhn einai akribws comedy ...

Δημοσ.

δεν θα σου πω ποιες να διαλέξεις αλλά ποιες να μην διαλέξεις....όλες της Τζένιφερ Ανιστον....διάλεξε κάτι άλλο...

πάντως το κάθε φορά πρώτη φορά (κάπως έτσι) με την Ντου Μπάριμορ είναι συμπαθές έργο...

Δημοσ.

Όλες του Κέρτις, δηλαδή Four weddings and a funeral, Notting Hill και Love Actually. Αν το δώρο πάει σε κοπέλα, βάλε και τα δύο Bridget Jones. Εμένα δεν μου άρεσαν, αλλά όλες οι φίλες μου τρελάθηκαν. Επίσης Kate and Leopold είναι καλό αν και όχι τυπική ρομαντική κομεντί, όπως και το A Knights Tale.

Δημοσ.

gia kati pio tolmhro alla kai pio diaskedastiko kai endiaferon

"chasing amy" tou kevin smith me ben affleck.

http://www.imdb.com/title/tt0118842/

Mia apo tis liges kales tainies me ton ben affleck mesa. Enas antras eroteuete mia lesbeia kai prospathei na tis allaksei protimhseis!! Xmmm den akougete kai poly romantic, alla trust me, einai poly kalo. Poly kalh xhmeia metaksy ton protagoniston kai oso kai na fenete koulo to story einai poly pio realistic love story apo tis blakeies me ton hugh grant kai thn julia roberts

Δημοσ.
gia kati pio tolmhro alla kai pio diaskedastiko kai endiaferon

"chasing amy" tou kevin smith me ben affleck.

Σωστός. Είναι μία από τις συνεργασίες του με τον Kevin Smith (Silent Bob). Όπως το Dogma. Δυστυχώς τις έχουν αραιώσει πλέον.

Δημοσ.

You've got mail.

Emma , Pride and Prejudice.

Lost in translation

Punch Drunk Love

Αν και λιστα με ρομαντικ κόμεντιζ, δεν μπορει να υπάρξει χωρίς την Όντρι Χέπμπορν. Άρα, Roman Holiday!!! Sabrina, How to steal a million .. και το Two for the road.

Δημοσ.
Love me if you dare

Ετυχε να το δω πριν λιγο...

Μ αρεσε και μαλλον μ αρεσε αρκετα και ας μην ειμαι φαν του ειδους ...

Αλλα ρε φιλε γιατι πρεπει να σου γ@μησει την ψυχολογια 300 φορες στην διαρκεια της ταινιας?? Αλλη αμελι απ εδω....

Δημοσ.

You ve got email

Sleepless in Seattle

Sweet November

Along Came Poly

The first 50 dates

Spanglish

Notting hill(δεν είμαι σίγουρος ότι γράφεται έτσι)

Και γενικά όπου παίζει η Μεγκ Ράιαν,Χιου Γκράντ,Τομ Χάνκς.

Ακόμα μια πολύ καλή είναι η πρωτελευταία ταινία του Mr Bean που κάνει τον ιερέα(δεν λέω το 4 weddings and a funeral) δεν θυμάμαι τίτλο γμτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...