Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα θερμοκρασίας σε 2900XT.

Awaken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατόπιν δικής μου τηλεφωνικής επικοινωνίας χθες (25/5/07) στις 10 το πρωί, με διαβεβαίωσαν ότι θα δοθεί προτεραιότητα ώστε να έχει διευθετηθεί το θέμα μέχρι τις 5 το απόγευμα.Επίσης μου είπαν πως δεν υπάρχει άλλη κάρτα προς αντικατάσταση.Τελικά, κανείς δεν επικοινώνησε.Πλήρης αδιαφορία!

Την κάρτα τη χρειάζομαι για τη δουλειά μου και τους το έχω τονίσει κατʼ επανάληψην αλλά προφανώς ποσώς τους ενδιαφέρει.

Να σημειωθεί ότι η κάρτα παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση στο service στις 24/5/07, 11:39 π.μ.

Δημοσ.

Φίλε θα μαρτυρήσεις με το ΑSS του eshop που είναι από τα χειρότερα της αγοράς, λυπάμαι που στο λέω.

Αν την έπαιρνες από το Πλαίσιο τώρα θα ήσουνα με καινούργια κάρτα.

Δημοσ.
Φίλε θα μαρτυρήσεις με το ΑSS του eshop που είναι από τα χειρότερα της αγοράς, λυπάμαι που στο λέω.

Αν την έπαιρνες από το Πλαίσιο τώρα θα ήσουνα με καινούργια κάρτα.

Εκτος αυτου δεν ισχυει σε σενα η επιστροφη εντος δεκα ημερων γιατι εχει παραβιαστει η συσκευασια(κοινως εχεις ανοιξει το σακουλακι για να την βγαλεις)...Μαγαζι που διαλεξες και εσυ να ψωνισεις....

Δημοσ.

Ισχυει και παραισχυει.... Θα ξεκολισεις το αυτοκολλητο και θα το πας πισω, ουτε που θα το καταλαβουν...

Και αν σου πουν που ειναι το αυτοκολλητο της εσωτερικης συσκευασιας θα τους πεις: α δεν φτανει που ειναι χαλασμενη, ειναι και χρησιμοποιημενη απο αλλον....

Φιλε παραμυθυ και τσαμπουκαι και θα βρεις ακρη... Μονο ετσι βρηκα ακρη με το e-shop... Ο θεος να το κανει e-shop αλλα τεσπα

Δημοσ.

Απίστευτη ταλαιπωρία!

Σήμερα μου είπαν πως η κάρτα βρίσκεται στο στάδιο της διεκπεραίωσης και ό,τι θα με ενημερώσουν σε κάποια στιγμή της ημέρας. Δυστυχώς τίποτα από τα παραπάνω δε συνέβη και μετατέθηκε για τη Δευτέρα, διότι ο υπεύθυνος στο service απουσίαζε.Τρία τηλέφωνα έχω κάνει σήμερα και αποτέλεσμα κανένα.

Η κάρτα δεν έχει σακουλάκι, βρίσκεται σε θήκη αφρολέξ.Σας παραθέτω και εικόνα. Όσοι έχουν αυτή την κάρτα μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Το μόνο που έχει παραβιαστεί είναι ένα μικρό νάιλον σακουλάκι όπου βρίσκεται μέσα ο adapter VGA σε DVI.

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_2900/images/4.jpg

Δημοσ.
Η κάρτα δεν έχει σακουλάκι, βρίσκεται σε θήκη αφρολέξ.Σας παραθέτω και εικόνα. Όσοι έχουν αυτή την κάρτα μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

επιβεβαιωνω!!!

Δημοσ.

Φίλε έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Θα πάω να την αλλάξω,την έχω απο Πλαίσιο,λέτε να με εξυπηρετίσουν ή θα πρέπει να γίνει φασαρία για να γίνει η αλλαγή?

Σήμερα την πείρα και δεν έχει 2 ώρες που δουλεύει. (και σιγά την δουλειά που κάνει δηλαδή,όλο αρτιφακτς και VPU Recover βλέπω.. :cry: )

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω και εγω την 2900XT και εχω το ιδιο προβλημα...

την εχω περιπου μια εβδομαδα και ... μαζι με ολο το συστημα New

και συνεχεια κανει το εξης ... κολαει για λιγα sec και μολις επανερχετε

μου λεει κατι για Recover και εχουν χαλασει σε καποια σημεια τα γραφικα

που θα βρω το gpu clock ειναι σε καποιο cd ?

δηλαδη τι μου προτεινεται να κανω ?

να την αλλαξω ? θα ειναι η αλλη καλη η θα εχει τα ιδια προβληματα ?

ευχαριστω εκ των προτερων

νομιζω φανηκε οτι ειμαι λιγο noob ε ? οποιος μπορει να Help θα εκτιμηθει..

Δημοσ.

εμενα παντως η δικια μου δουλευει μια χαρα...μαλιστα δοκιμασα και δυο κομματια

λογω xfire και οι δυο δουλευαν σε idle απο 45-50c και σε load απο 60-70c....μονο σε o/c @800/900 πατησα και 70c αλλα το βλεπω φυσιολογικο..

το gpu clock ειναι στο overdrive menu των catalyst

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...