stamos_k Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 γεια σας. θα σας φανει λιγο κουφο αλλα ειναι πραγματικοτητα. θελω να μου πειτε ποιος ειναι ο εκκλησιαστικος χαρτης της ελλαδας σημερα. ειναι σοσ ερωτηση για τις εξετασεις του σχολειου που δινω αυριο στα θρησκευτικα. αν ξερετε η αν μπορειτε να μαθετε απο καπου. σας παρακαλω βοηθηστε με.. ευχαριστω
slim_shady Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Αυτα τα θρησκευτικα ποσο μου τη σπανε ρε π**στη μου...εντελως ακυρο:evil: μαθημα..
Spartacos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 βασικα εμεις που δε γνωριζουμε να απαντησουμε ας σεβαστουμε την αναγκη του φιλου το ανοιξε για μια εγκυκλοπαιδικη απορια και οχι για να γινει αντιχριστιανικη/αθειστικη/αντι χριστοδουλικη/κτλκτλ χαβουζα
Lighter122 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 κοιτα λιγο αυτο μηπως σε βοηθησει http://www.apostoliki-diakonia.gr/gr_main/profile/profile.asp
nektarios Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 λογικά αυτό θα υπάρχει και στο βιβλίο (που υποθέτω δεν το έχεις ανοίξει ποτέ ) ή στις σημειώσεις που σας έχει δώσει ο καθηγητής
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 λογικά αυτό θα υπάρχει και στο βιβλίο[...] Το πιο πιθανό αυτό είναι. :-|
pyro Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 λογικά αυτό θα υπάρχει και στο βιβλίο (που υποθέτω δεν το έχεις ανοίξει ποτέ ) ή στις σημειώσεις που σας έχει δώσει ο καθηγητής Φυσικά, αλλα γιατί να κοιτάξεις το βιβλίο όταν υπάρχει το Internet;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.