Προς το περιεχόμενο

Windows Media player 11 sound problem

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. Εχω μια ταινια με καταληξη avi (Smokin aces) και παω να την ανοιξω με media player 11, εικονα ok αλλα καθολου ηχος.. τη βαζω στο επιτραπεζιο dvd player και μια χαρα ολα.. την ανοιγω με media player classic ολα ok.. Την ανοιγω με divx player και ολα καλα.. Γιατι δεν εχω ηχο απο το media player 11?? Θα ηθελα τη βοηθεια σας..

Δημοσ.

Προφανώς κάποιος codec θα σου λείπει. Για να είσαι σίγουρος και να μη ψάχνεσε ποιος και γιατί, βάλε ένα codec Pack και υσήχασες.

Δημοσ.

Στο media player classic ομως παιζει κανονικα οπως ειπα.. για να κανει αναπαραγωγη εικονας και ηχου, το media player classic δανειζεται τους ηδη υπαρχοντες codecs του συστηματος σου.. Οποτε δε λειπει κανενας codec..

Δημοσ.
Στο media player classic ομως παιζει κανονικα οπως ειπα.. για να κανει αναπαραγωγη εικονας και ηχου, το media player classic δανειζεται τους ηδη υπαρχοντες codecs του συστηματος σου.. Οποτε δε λειπει κανενας codec..

Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μου. Εγώ έχω το klite codec pack (όχι και το πιο πλήρες μα αρκεί) και 5-6 players. Δεν παίζουν όλοι τα πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...