Προς το περιεχόμενο

Πώς κάνω backup τον DNS & τον ΙΙS?

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ενα 2003 server και κάνω host κάποια sites. Θέλω να κάνω backup τον DNS & τον ΙΙS γιατί θα φύγει το μηχάνημα και θα μπεί ένα άλλο στη θέση του, οπότε και θα στηθεί το λειτουργικό απ'την αρχή.

Υπάρχει κάποιος τροπος να κάνω backup τα 2 αυτά services ώστε μόλις το ετοιμάσω να σηκωθούν αμέσως? Εννοείται πρώτα θα ετοιμάσω το νεο σερβερ και μετά θα κάνω τη μετάβαση.. Αλλά επειδή τα site είναι αρκετά, δεν θα ήθελα χειροκίνητα να κάνω add ένα ένα τα DNS αρχεία.. (κάνοντας απλά copy τον φάκελο DNS δηλαδή).

Δημοσ.
έχω ενα 2003 server και κάνω host κάποια sites. Θέλω να κάνω backup τον DNS & τον ΙΙS γιατί θα φύγει το μηχάνημα και θα μπεί ένα άλλο στη θέση του, οπότε και θα στηθεί το λειτουργικό απ'την αρχή.

Υπάρχει κάποιος τροπος να κάνω backup τα 2 αυτά services ώστε μόλις το ετοιμάσω να σηκωθούν αμέσως? Εννοείται πρώτα θα ετοιμάσω το νεο σερβερ και μετά θα κάνω τη μετάβαση.. Αλλά επειδή τα site είναι αρκετά, δεν θα ήθελα χειροκίνητα να κάνω add ένα ένα τα DNS αρχεία.. (κάνοντας απλά copy τον φάκελο DNS δηλαδή).

Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες μοιάζει εύκολο

http://articles.techrepublic.com.com/5100-1035_11-5616198.html

Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα δυστυχως δεν ειναι τοσο απλο.. Ο λογος ειναι οτι ειναι αρκετα πιο περίπλοκο να κάνεις restore σε εναν νέο server (διαφορετικη εγκατασταση δηλαδη), απ'οτι σε στον ίδιο...

Δημοσ.

Όντως, η Symantec έχει ένα πάρα πολύ καλό backup. Κάνεις backup live μηχάνημα και το κάνεις restore σε άλλο, με διαφορετικό configuration και ως δια μαγείας, ΠΑΙΖΕΙ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...