Προς το περιεχόμενο

torrent πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το router της microcom που δίνει η vivodi με το dslcube. Προσπαθώ να κατεβάσω με μtorrnet από win ή ktorrent από linux και δεν έχω καθόλου upload με αποτέλεσμα το download να μην πάει πάνω από 2-10 kb/sec. Το θέμα είναι ότι στο router άνοιξα την port 1610 σε TCP και UDP και πάλι τίποτα. Έκανα disable το firewall του router και πάλι τίποτα. Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Καλή σκέψη, έψαξα google για test upload bandwith και ένα test που έκανα και μου έβγαλε:

NOTE: We were not able to test upload bandwidth. (0) This is often due to a hardware or software firewall blocking the FTP protocol that the test uses.

Που σημαίνει ότι και σε FTP έχω πρόβλημα. Αν έχω το firewall του router disabled τότε δεν παίζει πρόβλημα με τις ports, έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Από το speedtest πήρα το εξής αποτέλεσμα(υπόψην έτρχε ένα download από rapidshare):

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

22/05/2007 18:55:35

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 150.24Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 480.53kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

Στο portforward έχει κάποιο test που τσεκάρει τα ports, δεν βρήκα κάτι

edit: Τελικά η port 1610 δεν ανοίγει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί

Δημοσ.

To idio modem-router to exo dei na paizei se mtorrent mia xara exontas energopiimeno to UPnP kai xoris kanena port fortward.

Exis energopiisi to plaisio UPnP apo ta Windows?? Episis kai apo web interface tou modem router prepi na energopiisis to UPnP gia to idio to router kai prepi episis na prosthesis mia ekseresi gia to mtorrent sto firewall ton windows XP.

An ta exis entaksi ola aauta tote to port forward eiani peritto.

Δημοσ.

Λοιπόν όλα οκ με την port, όλα καλά με το upload(τα τσέκαρα με tests) αλλά με το μtorrent δεν πάω πάνω από 2-3 kb/sec. Καμιά ιδέα? 1MBit γραμμή από vivodi έχω

edit: Φίλε Dimitris τα έχω κάνει αυτά που λες εκτός από αυτό το UPnP. Από που ρυθμίζεται?

Δημοσ.

Θα τρελλαθούμε τελείως αφού έχω δοκιμάσει άλλο λειτουργικό και διάφορα προγράμματα, λέω θα βάλω ένα απλό usb modem χωρίς firewall και μα..κίες να τελειώνω και κάνει πάλι τα ίδια, αν έχει το θεό του!!! Σε upload test πάει μια χαρά ενώ το σηματάκι του μtorrent είναι πράσινο εγώ παραμένω στα 0-6 kb/sec.

Δημοσ.
dit: Φίλε Dimitris τα έχω κάνει αυτά που λες εκτός από αυτό το UPnP. Από που ρυθμίζεται?

Οption->Preferences->Connections.Αφησε ξετσεκαριστα τα δυο πρώτα κουτάκια και τίκαρε το τρίτο

A και βάλε μια πόρτα 5ψήφια

Και προσθεού μην παρεις καινούργιο router.

Δημοσ.

δε δοκιμαζεις και κατι αλλο εκτος απο μtorrent να δουμε αν σου βγαζει παλι το ιδιο προβλημα?

Εκτος αν εχεις δοκιμασει δεν ησουν πολυ σαφης πιο πανω

Δημοσ.

μάλλον η port που άνοιγα έφταιγε γιατί χρησιμοποιούσα τη default 1610. Τώρα έβαλα μια πενταψήφια και φαίνεται να στρώνει. Πάνω από 20-25 δεν πάει αλλά κάτι είναι και αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...