musician Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 ακούστε την ιστορία μου και πείτε μου.<BR>Πάω την Κυριακή να ανοίξω τον υπολογιστή και καθώς φόρτωνε τα windows xp, μου βγάζουν μήνυμα ότι ο σκληρός έχει bad sectors. Υποθέτω ότι θα είναι μια ακόμα μ****κια των ΧΡ. Όμως καλού κακού είπα να κάνω και έναν έλεγχο. Μου δίνει ο αδερφός μου ένα πρόγραμμα το οποίο ελέγχει για bad sectors και τελικά μου βγάζει μια λίστα. Του δίνω εντολή να κάνει low level format, αλλά τίποτα. Μετά από 3 μέρες ψάξιμο και αφού έβαλα το utility της western digital μου έβγαλε ότι έχω ένα error 0257. Σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Πήγες στο <A HREF="http://www.wdc.com/service/ftp/drives.html" TARGET=_blank>http://www.wdc.com/service/ftp/drives.html</A> για να κατεβάσεις τα τελευταία utilities της Western Digital? Για δες τι παίζει και εκεί...
musician Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 το έχω ήδη κάνει αλλά . . . τα ίδια ! ! !<P>
Melven Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 kai ego low level ekana 3 meres prin me to utilyty tis wd to opio apo oti nomizo mporei na dior8osei kai bad sectors alla afou de to ekane mallon o skliros ton ipie poly asxhma.de exeis na xaseis tpt opote steile ena email sti wd an yparxei kamia lysi i allios kanton diakosmitiko pano sto tzaki.<BR>
dimitris74 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 file an pas sto site tis wd tha sou vreis ti akrivos einai to error code 0257 to 0242 apo oti thimamai einai oti thelei allagi o diskos. to 257 den ksero. pantos exei kapou error code kai ti prepei na kaneis. apla an thellei alagi ton pas piso kai ston allazoune
musician Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 έχω στείλει και e-mail στην western digital αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση.Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα για να κάνω low level format και αν ναι που μπορώ να το βρω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.