Προς το περιεχόμενο

x1950Pro :D:D:D

tatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδες!μετα απο ολο αυτο---> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=192714 και με τη βοηθεια οσων ασχοληθηκαν και τους ευχαριστω γιαυτο κατεληξα στην αναφερομενη καρτα απο την οποια ειμαι ΠΑΡΑ μα παρα πολυ ενθουσιασμενος(φανταζομαι αν το συστημα αντεχε την 8800 πως θα ημουνα:P) δεν το συζηταω...η μερα με τη νυχτα τα γραφικα μου ποια! το μονο που θελω απο εσας επειδη ποτε δεν ειχα ATI (δεν τις συμπαθησα ποτε δεν ξερω γιατι) και αυτο το catalyst το εχω λιωσει να του αλλαζω ρυθμισεις και τελικα κατεληξα να τα βαλω ολα στο default , μηπως μπορει κανεις να μου προτεινει τιποτα ρυθμισεις?ακουγεται κουλο αλλα.....μηπως να τα βαλω ολα στο use by application settings και να ησυχασω?και απλα να "παιζω" μεχρι να βρω το επιθυμητω επιπεδο χρωματος?

Υ.Γ. οταν εβαλα το cd της καρτας ειχε παλιους drivers και τους εβγαλα οπως πρεπει μεσα απο το add remove ειχα ομως το antivirus ανοιχτο και εκανε block οταν πηγε να κανει απεγκατασταση το αλλο και μου εβγαλε αυτο το μνμ errorsv8.th.jpg αλλα οταν πατησα το οκ ολα κανονικα μετα τους εβγαλε εβαλα τους αλλους και ολα οκ....δοκιμασα ομως λογω αυτου να ξαναβγαλω τους καινουργιους για να τους ξαναπερασω και μου εβγαλε παλι αυτο το μνμ...τελικα τους ξαναεβαλα αλλα δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα λογω αυτου....ξερει κανεις αν ειναι τιποτα σοβαρο ως προς τους drivers αυτο το error????

Δημοσ.

φίλε έκανες την καλύτερη επιλογή, αναλογικά με το σύστημά σου... έχω και εγώ παρόμοιο σύστημα, και την ίδια κάρτα και φυσάει... είναι γνωστό ότι οι υπολογιστές είναι η χειρότερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος, και κατά την γνώμη μου, αν σε ενδιαφέρει η τσέπη σου, απαγορεύεται να αγοράζεις κάτι τελευταίας τεχνολογίας, είναι μαθηματικά βέβαιο μόλις βγει το επόμενο,αυτό που έχεις χρυσοπληρώσει θα χάσει τουλάχιστον το 1/3 της χρηματικής αξίας του...

όσον αφορά τους drivers εγώ τους έχω βάλει default, και έχω προσαρμόσει μόνο τα χρώματα λίγο... αν δεν σου παρουσιάζει κάπου πρόβλημα, και δεν είσαι σίγουρος για τις ρυθμίσεις δεν χρειάζεται να τις σκαλίσεις... το παραθυράκι που σου πέταξε μάλλον δεν είναι ανησυχητικό... την επόμενη φορά που θα σκεφτείς πάντως να αλλάξεις όλο το σύστημά σου για να παίζεις παιχνίδια, ρίξε μια ματιά και σε PS3.....

Υ.Γ και εγώ είμαι παιδί της nvidia,έχω αλλάξει 5 κάρτες, και όλες ήταν της εν λόγω εταιρίας, πρώτη φορά εμπιστεύομαι ati, μέχρι τώρα πάντως με βγάζει ασπροπρόσωπο....

Δημοσ.

Tatos συγχαρητήρια για την επιλογή σου... χαίρομαι που ήμουν ένας από αυτούς που σε βοήθησαν (χε,χε,χε:-D :-D :-D ). Άντε καλό κάψιμο :-D :-D :-D ...

Δημοσ.
και κατά την γνώμη μου, αν σε ενδιαφέρει η τσέπη σου, απαγορεύεται να αγοράζεις κάτι τελευταίας τεχνολογίας, είναι μαθηματικά βέβαιο μόλις βγει το επόμενο,αυτό που έχεις χρυσοπληρώσει θα χάσει τουλάχιστον το 1/3 της χρηματικής αξίας του...

Συμφωνω, οι υπολογιστες δεν ειναι επενδυση εκτος και αν το χειριστεις καλα.... Αν εχεις απιτησεις παιρνεις κατι ακριβο σιγουρα και ξερεις οτι θα χασει την τιμη του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...