Προς το περιεχόμενο

kostologisi

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι οθόνη Crt η Tft ?

πάνω κάτω χωρίς την οθόνη εγώ θα το έδεινα κανένα 100-150 στην καλύτερη

αν σκεφτείς ότι με κανένα 40αρη τώρα πουλάμε τους P4 και για μνήμη πάνω από 30 δεν μπορείς να την δώσεις οποτε αν πεις ότι έχεις και κουτί 150 max αν η οθόνη σου είναι crt τότε 200 και πολλά θα είναι φιλικά πάντα

άντε αν ο P4 είναι σε 775 πες κανένα 50άρη μητρική δεν έχεις από όσο βλέπω ;) οποτε κάπου εκεί πάλι παίζεις

Δημοσ.

Παιζει ρολο και τι καρτα γραφικων/τροφοδοτικο εχεις πανω.

Εαν δηλαδη εχεις καμια 6600gt/x1600pro και οτιδηποτε επωνυμο psu απο 350watt και πανω ισως καταφερεις 3,5 κατοσταρικα μαζι με την tft οθονη+πολυμηχανημα.

Δημοσ.

Παιδιά, έχω δει Χανιά, σε μια εφημερίδα P4 Northwood 2.4GHz με FX5700 Ultra 512 noname μνήμη kai τροφοδοτικό 350 (από τα καλά...) και πουλιόταν 400e ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ. Μαζί με οθόνη ΤFT 17 άγνωστο όνομα (παντελώς) το πουλούσε 6 εκατοστάρικα. Και τελικά μια βδομάδα μετά το πούλησε... τον πήρα τηλέφωνο και του έκανα παζάρια να μου αφήσει το κουτί στα 200 παρακαλώ και δεν ήθελε... Α και mobo ένα της Ιntel...

Δημοσ.
Παιδιά, έχω δει Χανιά, σε μια εφημερίδα P4 Northwood 2.4GHz με FX5700 Ultra 512 noname μνήμη kai τροφοδοτικό 350 (από τα καλά...) και πουλιόταν 400e ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ. Μαζί με οθόνη ΤFT 17 άγνωστο όνομα (παντελώς) το πουλούσε 6 εκατοστάρικα. Και τελικά μια βδομάδα μετά το πούλησε... τον πήρα τηλέφωνο και του έκανα παζάρια να μου αφήσει το κουτί στα 200 παρακαλώ και δεν ήθελε... Α και mobo ένα της Ιntel...

To ότι αυτός το πούλαγε τόσο δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεί και άσχετους που θα το αγοράσουν στο τέλος.

Απλά χρειάζεται υπομονή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...