mauroulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Προσφατα εκανα format περασα Windows Xp pro English και μετα περασα τα updates του Auto Pacher, οπως περιγραφεται σε διαφορα σημεια του forum. Θα ηθελα να ρωτησω πρωτου γινει καμμια καταστροφη το εξης. Ανοιγω απο τα Programes το Windows Media Player 11 και μου λεει το εξης: Validate your copy of windows. Η θα κανω cancel η validate. To Auto Pacher που εκανε update το Media Player το πηγε στην εκδοση 11 πως ξεπλεκω για να δουλεψει το Media Player. Γνωριζει καποιος λυση στο παρον θεμα Ευχαριστω
metalmike Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ε πατα validate!Αλλιως το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας εδω!
dll.hal Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 πρωτα πηγαινε εδω και διαβασε πως να τον αφαιρεσεις:http://www.kbalertz.com/Feedback_934372.aspx και μετα κοιτα τα pm που εχεις...
unique Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 θελω και εγω PM... εχω το ιδιο προβλημα με τον φιλο mauroulis... οσο για το "πας εδω!" φιλε metalmike δεν βοηθαει.... ευχαριστω ΥΓ @dll.hal γιατι να δει πως να το αφαιρεσει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.