Προς το περιεχόμενο

Michigan ECCE. Αληθεύει;

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από την άλλη μπορείς να απαντήσεις πως είναι όλες απαραίτητες κ να πεις γιατί.

Να εκτελέσουμε τον Lucifer δι' απαγχονισμού ή δια λιθοβολισμού;

Άρα ο Lucifer πρέπει να πεθάνει ούτως ή άλλως.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δικιο εχει ο Luci...

Και στις πανελληνιες αν πχ ρωτησουν εαν ειναι καλυτερο ενα τεχνοκρατικο συστημα εκπαιδευσης ή ενα ανθρωποκεντρικο συστημα εκπαιδευσης, μπορεις να μην απαντησεις ξεκαθαρα αλλα να πεις τα υπερ και τα κατα του καθενος.

Ετσι και εδω μπορεις να πεις οτι ολες ειναι καλες και να το δικαιολογησεις. Σημασια δεν εχει ποια ειναι η αποψη σου αλλα πώς θα την τεκμηριωσεις...

Δημοσ.

Πανελλήνιες= έφηβοι 18 ετών, σχετική ωριμότητα, γνώση της πραγματικότητας κ.ο.κ.

Lower= μεταξύ των υποψηφίων, παιδιά 13 ετών, άγχος λόγω ηλικίας, και με ένα αμερικανόφερτο σύστημα που σου έχει μάθει να απαντάς με ένα yes ή ένα no.

Η σύγκριση λοιπόν είναι άστοχη!

Δημοσ.
Πανελλήνιες= έφηβοι 18 ετών, σχετική ωριμότητα, γνώση της πραγματικότητας κ.ο.κ.

Μαλλον ζεις στο εξωτερικο... εκτος αν μιλας για το 10% των εφηβων...

Δημοσ.

Εγώ θα το γύριζα το θέμα και θα έλεγα πως αν ήμουν Αμερικάνος θα καταργούσα την 4th of July γιατί είναι τελείως ανούσια και σκέτη παρωδία.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά εγραψα πως πρέπει να καταργηθει το πολυτεχνίο. Σωστό είναι?

Πάντως ήταν πολύ δύσκολο το θέμα. Ο φίλος μου έγραψε πως πρέπει να καταργηθεί το πάσχα και τα χριστούγενα! LOL!

Δημοσ.

Επειδή υπήρξαν διαμαρτυρίες, άκουσα οτι δεν θα δώσουν σημασία τόσο στην επιλογή όσο στη χρήση της γλώσσας.

Το Πάσχα και τα Χριστούγεννα δεν είναι εθνικές γιορτές.

Ενα 13χρονο που ξέρω, απάντησε να καταργηθεί ο Αγιος Βασίλης, αφού ούτως ή αλλως δεν υπάρχει, γιατί μας πρήζουν τόσα χρόνια!!?? (OMG) :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Εγώ βρίσκω το θέμα θρασύτατο και προβοκατόρικο.

Συμφωνώ 100% και έγιναν ήδη ενστάσεις απο φροντιστήρια. Σαν καθηγητής νιώθω τυχερός που τα παιδιά μου έδιναν στο 1ο γκρουπάκι και δε τους έπεσε αυτό το θέμα.

Απαράδεκτα πράγματα. Σα να βάζεις σε Αμερικάνους θέμα "Θα έπρεπε να καταργηθεί ο εορτασμός της 4ης Ιουλίου? "

Είχαμε και τα ΗΛΙΘΙΑ θέματα περι καταργήσεως των παρελάσεων, ήρθε και έδεσε αυτό το θέμα.

Υ.Γ Μην ακούω πάντως οτι δε μπορεί παιδί 13-14 χρονών να απαντήσει ένα τέτοιο θέμα. Μπορεί κάλλιστα να απαντήσει, το πρόβλημα όμως είναι με την πολιτική-εθνική διάσταση που παίρνει το συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσ.

Σιγά το ζήτημα ρε παιδιά! Έτσι κι αλλιώς τη χρήση της γλώσσας ελέγχουν στις εξετάσεις γλώσσας, όχι την ουσία αυτών που γράφεις. Για Lower μιλάμε εξάλλου! Σε λίγο θα ενταχθεί στην παγκόσμια συνομωσία αφελληνισμού η όλη κατάσταση. Ατυχές θέμα, αλλά μέχρι εκεί!

Δημοσ.

Ας ελέγξουμε λοιπόν τη χρήση της γλώσσας σας ελληνόπουλα:

"Τι θα λέγατε εάν αφαιρούταν ο σταυρός από την σημαία και στη θέση του έμπαινε η ημισέληνος ή τα αστέρια της Ε.Ε?".

Δημοσ.
Έτσι κι αλλιώς τη χρήση της γλώσσας ελέγχουν στις εξετάσεις γλώσσας, όχι την ουσία αυτών που γράφεις

Καλά μην ορκίζεσαι. Αμερικάνικο πανεπιστήμιο είναι, όχι Βουλγάρικο. Αν ήθελαν να ελέγχουν τη χρήση της γλώσσας θα μπορούσαν να ρωτήσουν 1002 πιο ουδέτερα πράγματα.

Δημοσ.
Σιγά το ζήτημα ρε παιδιά! Έτσι κι αλλιώς τη χρήση της γλώσσας ελέγχουν στις εξετάσεις γλώσσας, όχι την ουσία αυτών που γράφεις. Για Lower μιλάμε εξάλλου! Σε λίγο θα ενταχθεί στην παγκόσμια συνομωσία αφελληνισμού η όλη κατάσταση. Ατυχές θέμα, αλλά μέχρι εκεί!

Ναι περισσότερο τη χρήση κοιτάζουν αρκεί να μην είναι εντελώς άσχετο το θέμα.

Στο proficiency να ανησυχείτε για τα υπόλοιπα....

Δημοσ.

Οπότε τι; Κοιτάνε τι θα γράψουν τα 13χρονα για να τους φακελώσουν και να μην τους δίνουν βίζα να πάνε στην Αμερική;

Δημοσ.

Όχι! Αλλά για να τους διαμορφώσουν μία συγκεκριμένη άποψη. Τη δική τους προφανώς... Γιατί εάν βάζεις το παιδί από μικρό να αμφισβητεί ακόμη και την ιστορία του, την θρησκεία, και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... Ε, όλο και κάτι θα μείνει. Γκεμπελικά σκεπτόμενοι λοιπόν, πράττουν!

Και το βάζουν αυτό το θέμα στο Lower, όπου επί τω πλείστων μικροί μαθητές εξετάζονται. Γιατί σε επίπεδο proficiency, πολλοί περισσότεροι θα ηταν αυτοί που θα είχαν το θάρος-θράσος να υποστηρίξουν πως καμία επέτειος δεν πρέπει να καταργηθεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...