Physics_Rulez Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Πήρε το αυτί μου οτι στις πρόσφατες εξετάσεις για Michigan ECCE (lower δηλαδή), το θέμα της έκθεσης ήταν: "Ποια εθνική εορτή σας θα καταργούσατε και γιατί;" Θέλω να το επιβεβαιώσω εδω μέσα, γιατί δεν μπόρεσα να βρώ τπτ στο internet. Υπ' όψην οτι το test το δίνουν παιδάκια 13ών χρονών :|
kostastnt Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Νομίζω κάτι σε σχέση με περιβάλλον ήταν... Αυτό μου είπε η ξαδέρφη μου που έδωσε. Παίζει όμως να έγραψε και ότι ήθελε αυτή. Θα ξαναρωτήσω να σου πω σίγουρα, αλλα δεν νομίζω να βάλαν θέμα για εθνικές γιορτές κτλ. Θα είχε γίνει θέμα στην τηλεόραση, εφημερίδες, ράδιο κτλ...
Japan Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Από χτες το πρωί το έχουν στην τηλεόραση. Όντως αυτό ήταν το θέμα. Ήταν μάλιστα η μητέρα ενός που είχε δώσει και είπε πως ζητήσαν διευκρινήσεις για το θέμα, και είπαν πως πρόκειται για εθνικές γιορτές. Ένα παιδί, όπως είπε, ρώτησε πως λέγεται η Καθαρή Δευτέρα στα αγγλικά και του είπαν πως δεν είναι εθνική γιορτή, είναι αργία. http://press-gr.blogspot.com/2007/05/blog-post_7412.html
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ναι αυτό είναι ήταν το θέμα της έκθεσης εκείνη τη μέρα έδινα και εγώ εξετάσεις και μου έτυχε αυτό το θέμα
felikas Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Σκ@τ@ στα μούτρα μας... Πάτο δεν θα πιάσουμε ποτέ. Είναι πολύ ψηλά...
S2Katana Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Και δεν ταιριαζει σε μικρα παιδια και, το κυριοτερο, συναδει με τις φωνες εξ'Ευρωπης και εκ Αμερικης για περιορισμο των εθνικων μας εορτων.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Γιατί; Είναι κακό που μπήκαν σε κάποια διαδικασία σκέψης και ερώτησης; Εσύ tsilas1 τι απάντησες;
KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Γιατί; Είναι κακό που μπήκαν σε κάποια διαδικασία σκέψης και ερώτησης;Εσύ tsilas1 τι απάντησες; Το θέμα είναι κάπως προβοκατόρικο. Θεωρεί σαν δεδομένο ότι πρέπει να καταργηθεί κάποια.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Από την άλλη μπορείς να απαντήσεις πως είναι όλες απαραίτητες κ να πεις γιατί.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Γιατί; Είναι κακό που μπήκαν σε κάποια διαδικασία σκέψης και ερώτησης;Εσύ tsilas1 τι απάντησες; εγώ έγραψα για την 28 Οκτωβρίου
felikas Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 @ Lucifer: Και να κοπείς! Σωστά. Ελευθερία άποψης... @ tsilas1: Να καταργηθεί η παρέλαση ή η εορτή? Εάν είναι το 2ο, αρχίζω να ανησυχώ...
Lighter122 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Το μονο αρνητικο που βλεπω εγω στην ολη υποθεση ειναι το θεμα θα ταιριαζε περισσοτερο στις εξετασεις Proficiency και οχι σε αυτες του Lower, ετσι ωστε να εχουν την δυνατοτητα τα παιδια να αναπτυξουν καλυτερα τις αποψεις τους.... Χιλιες φορες αυτο το θεμα απο ενα αλλο που σου ελεγε πως θα την παλευες σε ενα νησι χωρις τεχνολογια για μια εβδομαδα... εκανες μια περιληψη του Ναυαγου και ησουν ΟΚ... Σκ@τ@ στα μούτρα μας...Πάτο δεν θα πιάσουμε ποτέ. Είναι πολύ ψηλά... Το θεμα δεν το εβαλαν Ελληνες... γιατι αμεσως να τα ριξουμε ολα στην ελληνικη νοοτροπια και να ειμαστε τοσο μιζεροι? Και να κοπείς! Σωστά. Ελευθερία άποψης... Ελεγε πουθενα οτι αν δεν διαλεξεις γιορτη κοβεσαι?
felikas Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Το θεμα δεν το εβαλαν Ελληνες... γιατι αμεσως να τα ριξουμε ολα στην ελληνικη νοοτροπια και να ειμαστε τοσο μιζεροι? Μα ακριβώς αυτό είναι το ανησυχητικό. Οτι το έβαλαν Αμερικάνοι... Ελεγε πουθενα οτι αν δεν διαλεξεις γιορτη κοβεσαι? "Ποια εθνική εορτή σας θα καταργούσατε και γιατί;": Αυτό εγώ το εκλαμβάνω ως το ότι, απόλυτα πρέπει να καταργήσουμε μία εορτή. Κ εάν ένα παιδί επιπέδου Lower μπορούσε να το αντικρούσει κ να πεί: "καμία" κ να το αναπτύξει, τότε θα έπαιρνε αυτόματα κ την επάρκεια...
manic Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 παντος ενας φιλος μου εγραψε να καταργηθει το καρναβαλι στην Πατρα ΚΑΡΑ ΛΟΛ. Νομιζω ομως οτι σε τετοιες εξετασεις σου βαθμολογουν οως θα το γραψεις και οχι τι θα γραψεις (οποτε και βλακεια να απαντησες δεν νομιζω να παιζει ρολο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.