Προς το περιεχόμενο

Wii και παιχνιδια του SNES & του NES!

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να παίξω παιχνίδια του SNES Κ του NES στο Wii?

Πώς γίνετε κάτι τέτιο? Έχω τα roms αλλα δεν δοκίμασα ν κάνω κάτι μέχρι στιγμής...

Εχει τον Wii κάποιον ενσωματομένο emulator ώστε να τα παίξει αν απλώς γράψω τα roms σ ένα dvd?

Δημοσ.

Αν είχες τσιπάκι με τον κατάλληλο εξομοιωτή θα τα παιζες.

Τώρα μόνο όσα υπάρχουν μέσω VC

Δημοσ.
Αν είχες τσιπάκι με τον κατάλληλο εξομοιωτή θα τα παιζες.

Τώρα μόνο όσα υπάρχουν μέσω VC

εγώ έχω εξομοιωτή για pc του SNES k του ΝΕS...

To Wii ειναι δυνατόν να τρέξει αυτόν τον εξομοιωτή απο το dvd ή θα πρέπει να βρώ κάποιον εξομοιωτή SNES για Wii ? και αν ναι, έχει μήπως κανείς κάποιο Link να δώσει?

Δημοσ.

Λοιπον θα πας να βάλεις το wiikey άμα δε το χεις βάλει. Μετά ειναι πολύ εύκολο μεσά από το website του wiikey να κατεβάσεις το τελεύταίο setup 1.2 και να παιζεις τα SNES.

Δημοσ.

Vasika evala to Wiinja... (to Wiikey de leitourgei me kamia panagia sto diko mou Wii...)...

Dokimasame na pai3oume stous GRmods to ena cd gia gamecube me SNES games, alla de to eperne...(dld anige alla evgaze kati configuration k meta de douleve)...

Tha dokimasw na grapsw kana dvd me ta roms i kati tetio kai dw an to paizei...

Exete eseis kamia idea? Mipws mporw opws eipa kai arxika, na perasw mazi me ton emulator ta roms s ena dvd, to Wii na trexei ton emulator, kai apo ekei na anoigeis ta roms...?

@zousgr, to enoeis me to VC?

Δημοσ.

βρήκα αρκετές πληροφορίες μετα από πολύωρω search...

Έγραψα τα roms σε dvd... Εβαλα έναν υποτιθέμενο emulator π κατέβασα, πέρασα τα roms σε SD κάρτα... Αλλα δε δούλεψε τπτ... Το λέω για να μπεί κανείς στον κόπο να τα δοκιμάσει...

Από ότι έψαξα με μερικούς φίλους... Χρειάζετε να έχεις τον encrypter π χρησιμοποεί η nintendo, και επίσης να δημιουργήσεις (άγνωστο πως) ένα νέο channel στο μενού για τα roms...

Αν έχει κάποιος καμιά αλλη πληρφορία, ας ενημερώσει! ty :)

Δημοσ.

Γιατι δεν ψάχνεις στα γνωστά sites; από όσω ξέρω υπάρχουν ακρετά έτοιμα isos που περιέχουν SNES-NES+Genesis+PCE

Δημοσ.
brhka ena tetoio iso... alla den mou poly epaize.

Exw thn 1.0 ekdosh tou wiikey kai den exw controller tou gamecube.

χωρίς gamecube controller δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει και εγώ περιμένω το controller του gamecube.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...