Προς το περιεχόμενο

Psu

Peyote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Candyman sorry for the kind of inappropriate comment but whenever you can change your place of living to: That's classified information, due to the fact that information is an uncountable noun :wink:

Δημοσ.
Candyman sorry for the kind of inappropriate comment but whenever you can change your place of living to: That's classified information, due to the fact that information is an uncountable noun

Χαχαχαχαχαχαχα, thanx for the lesson mate! (seriously, i'm not kidding)

Δημοσ.

Paidia to pira to SEASONIC S12-650 ENERGY+ 80 PLUS 650W pragmatika stamataw ta 3 fourfouria apo to kouti ... kai prepei na plisiaso to auti mou kolita sto trofodotiko gia na to akouso... pio poli thorivo kanei to fourfouri tou cpu para to psu :o Seasonic +1

Δημοσ.

Αλλά να ξέρετε ότι κάνετε "κακό" στο πορτοφόλι υποψήφιων αγοραστών, καθώς τους αποκλείετε από την λιστα τους ένα εξαιρετικό σε απόδοση, αθόρυβο και παράλληλα οικονομικό τροφοδοτικό.

Αυτό ακριβώς που λέει και ο Candyman (για τα ToughPower). Υπάρχουν σαφέστατα καλύτερα τροφοδοτικά αλλά για να πιάσεις παρόμοια απόδοση με τα αντίστοιχα Toughpower θα ανέβεις τουλάχιστον 25-30 ευρώ. Και εντάξει μπορεί για ένα απλό PC να μην χρειαστείς τα εξτρα Watt/VA, αλλά για ένα SLI/Crossfire που θα είναι αναγκαία, αντί να πας σε λύσεις των 190+ ευρώ παίρνεις το ΤΤ 850Watt με 140 και είσαι κύριος. Μην σας πω πως το 750άρι (115 ευρώ) κάνει μια χαρά και για 2x8800GTS (ακόμα και για GTX)...

Υ.Γ.

Μεγειά το Seasonic. Φαντάζομαι θα το ευχαριστηθείς πολύ.

Δημοσ.

έχω πάρει μια κάρτα γραφικών την Sapphire X1950 PRO

το τροφοδοτικό μου όμως δεν τι σηκώνει

πιο μου προτείνετε για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω προβλήματα ?

η κάρτα είναι για agp δίαυλο και το τροφοδοτικό πρέπει να έχει

4 pin στην +12 (οι pci-e κάρτες νομίζω έχουν 6)

επισεις η κάρτα λέει ότι θέλει για να λειτουργισει 30 Amps στην 12 volt γραμμή

και όπως βλέπω έχει και 2η γραμμή τροφοδοσίας

100-120 ευρο διαθέτω

Δημοσ.

Τhermaltake Toughpower 700 Watt 98e

ή Heroichi Cougar 650 Watt 118e ή Seasonic M12 600Watt 118e ή τέλος Εnermax 600 Watt Noisetaker 2 109e.

Υπάρχουν και τα Corsair 620Watt kai Enermax 620Watt Liberty που είναι modular αλλά κοστίζουν 129 και 138 απο e-shop αντίστοιχα... Ακριβά αλλά modular...:wink:

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι την κατάστασή σου

Υ.Γ αναφέρομαι στο #54

Δημοσ.
επισεις η κάρτα λέει ότι θέλει για να λειτουργισει 30 Amps στην 12 volt γραμμή

Περίπου, οχι ακριβώς. Θέλει 30amps από τα 12v γενικά. Τα περισσότερα τροφοδοτικά βγάζουν 18-20amps σε κάθε 12βολτο rail. Επειδή όμως γίνονται combined, o κατασκευαστής της VGA μιλάει για συνολικό amperage της 12βολτης τάσης και όχι ανά rail. Μην μπερδευτείς και πάρεις κανά.. χιλιάρι!

George_o/c: Το δικό μου Toughpower 700 είναι modular. Νομίζω ότι υπάρχει και σε modular και σε απλή έκδοση χωρίς να παίρνω όρκο. Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχει (ή έστω υπήρχε) Tt Toughpower 700 modular. Τουλάχιστον όσον αφορά την SLI version (για το Crossfire δεν ξέρω τι έχουν κάνει, πιθανώς να μην είναι. Δεν ξέρω αλλά οι photos είναι διαφορετικές, ίσως γι'αυτό). Επίσης έχουν διαφορετικό βάρος (2.0kg και 2.4kg) αλλά και διαφορετική εγγύηση.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700493

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700419

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις κατέληξα στο

Τhermaltake Toughpower 700 Watt (έλεος πως βάζω link ?)

απλά συνδέω την μια γραμμή τροφοδοσίας της κάρτας ή και της δυο ?

λογικά τη μια γιατί τη δεύτερη την έχει για έχτρα τροφοδοτικό

αυτο δεν έχω καταλάβει μπερδεύτηκα με της δυο εισαγωγές :)

edit : Τι ειναι τα modular ?

edit 2 : οκ to διαβασα σε προηγούμενο post

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...