Προς το περιεχόμενο

Psu

Peyote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ax re paidia... den eutane o filos mou pou mou eipe extes oti tha xriasto 700ari gia auto to sistima... alla kai simera pou piga sto eshop oste na kano tin paragelia mou gia auto to trofodotiko tis seasonic... kai rotisa ekei ton texniko.. ean tha exo kapio provlima... mou eipe... "me sigouria den sou leo nai.. to sistima sou katanaloni poli reuma...

kai otan ton eipa oti ginonte test kai me 500aria trofodotika pano se PC me SLI mode.. kai eggrinonte... tote mou eipe oti auta ta trofodotika zematane meta omos!... den kserw ti na pw....

kai kati akoma... se ena forum ida auto edo "Το S12 είναι πιο αθόρυβο από το M12 αλλά δεν είναι modular"

ti einai to modular? ti + exei?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ax re paidia... den eutane o filos mou pou mou eipe extes oti tha xriasto 700ari gia auto to sistima... alla kai simera pou piga sto eshop oste na kano tin paragelia mou gia auto to trofodotiko tis seasonic... kai rotisa ekei ton texniko.. ean tha exo kapio provlima... mou eipe... "me sigouria den sou leo nai.. to sistima sou katanaloni poli reuma...

kai otan ton eipa oti ginonte test kai me 500aria trofodotika pano se PC me SLI mode.. kai eggrinonte... tote mou eipe oti auta ta trofodotika zematane meta omos!... den kserw ti na pw....

kai kati akoma... se ena forum ida auto edo "Το S12 είναι πιο αθόρυβο από το M12 αλλά δεν είναι modular"

ti einai to modular? ti + exei?

γνώμη μου είναι ότι: φυσικά και θα σου πουν ότι χρειάζεσαι μεγαλύτερο τροφοδοτικό αφού θέλουν να σου πουλήσουν ακριβότερες λύσεις... Οποιαδήποτε ποιοτική λύση στα 700+ watt εκτός από το Tt Touphpower και τα Tagan 700Watt Dual Engine (όλα τα προαναφερθέντα είναι φυσικά υποδυέστερα σε επιδόσεις των Heroichi, Corsair, Seasonic, Silverstone) κοστίζει 98 και 145€ αντίστοιχα. Στην τελική αν θες να πληρώσεις κάποιο από τα ποιοτικά μπορείς να δώσεις 175 να πάρεις το 700άρι Seasonic ή 189για το Εnermax 720 Infinity .

Πάντως peyote όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται να το πιστέψεις το Seasonic 650 είναι πάρα πολύ καλό... :wink: :-D :-D :-D

Τέλος modular είναι τα τροφοδοτικά στα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο όσα καλώδια χρειάζονται αντί να τα κάνεις μακαρονάδα... Δηλαδή αν πχ έχει 4 καλώδια SATA και εσύ θες μόνο το ένα γιατί έχεις ένα δίσκο αφήνεις μόνο το ένα... (αν δε κάνω λάθος γιατί από τα χέρια μου modular δεν έχει περάσει)

Ελπίζω να σε βοήθησα :-D :-D :-D ...

Άλλο ένα εξαντλητικό post φιουυυυ (σταμάτησα το διάβασμα από το πρωί που γύρισα μόλις τώρα και αντί να ξεκουράζομαι, κουράζομαι περισσότερο ΧΕΧΕΧΕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Δημοσ.

Τι αλλο θες να σου πουμε για να πειστεις?

Αμα σου εχει κατσει τοσο πολυ πηγαινε παρε ενα thermaltake toughpower 700watt.

Δημοσ.
Τι αλλο θες να σου πουμε για να πειστεις?

kita ego tin paragelia mou gia to seasonic tin ekana! oso gia ta thermaltake apla den ta ksana akoumpaw ... makria! :-D

Δημοσ.
Οποιαδήποτε ποιοτική λύση στα 700+ watt εκτός από το Tt Touphpower και τα Tagan 700Watt Dual Engine (όλα τα προαναφερθέντα είναι φυσικά υποδυέστερα σε επιδόσεις των Heroichi, Corsair, Seasonic, Silverstone) κοστίζει 98 και 145? αντίστοιχα. Στην τελική αν θες να πληρώσεις κάποιο από τα ποιοτικά μπορείς να δώσεις 175 να πάρεις το 700άρι Seasonic ή 189για το Εnermax 720 Infinity .

kita ego tin paragelia mou gia to seasonic tin ekana! oso gia ta thermaltake apla den ta ksana akoumpaw ... makria!

Για ακούστε με λίγο...

Με ποια κριτήρια ακριβώς τα κράζετε τα Toughpower; Έχει κανείς ιδέα τι εξαρτήματα φοράει, πως είναι κατασκευασμένο και τι απόδοση έχει ή απλά δεν σας αρέσει το όνομα λόγω παρελθόντος και λόγω TR2 & Purepower;..

Καταρχήν εφόσον είναι rebranded, δεν μπορεί κανείς να έχει γενική άποψη για τα Tt, αλλά μόνο ανάλογα το μοντέλο. Δηλαδή αν ήταν rebrand από την Seasonic θα τα κράζατε πάλι; Ελεος δηλαδή, αυτό που συμβαίνει είναι ολοκάθαρη εμπάθεια! Είμαι πρόθυμος να ακούσω άποψη που να αποδεικνύει το αντίθετο.

Δεκάδες review, ακόμα και σε σοβαρά sites λένε τα ίδια θετικά σχόλια για τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά!

Μάγκες, καλή η προσωπική άποψη αλλά είναι αλλο πράγμα η αντικειμενικότητα και η γνώση ενός αντικειμένου, και άλλο πράγμα η μπακάλικη άποψη του τύπου: "επειδή ένας φίλος μου έτσι μου είπε" ή επειδή "πήρε ένας φίλος μου το TR2 και είχε προβλήματα άρα όλα τα Tt είναι μάπες"...

Και εν πάσει περιπτώσει αν υπάρχει αδυναμία κατανόησης του τι λέω, δεν είναι κακό να διαβάσετε και κανένα review.

Και κάτι τελευταίο.. Θα μπορούσα να αρχίσω να γράφω ένα-ένα τα εξαρτήματα του Toughpower αλλά ειλικρινά βαριέμαι.. Όμως αν επιμείνετε... θα το κάνω και μετά θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει!

Δημοσ.

nai file mou Candyman ego prosopika den ta akoumpaw nai!

i diki mou empiria itan 2 alages PSU mesa se 10 meres ... kai auta ta trofodotika itan tin eterias THERMALTAKE... ti na pw... pantos ilikrina emena prospika oti kai na mou peis den me pithis (gia ta thermaltake) :) filika panta!

George!

Δημοσ.

Candymann το γνωρίζουμε ότι όσον αφορά τα τροφοδοτικά γνωρίζεις αρκετά πράγματα. Δεν κράξαμε τα Thermaltake (μάπα είπαμε τα TR2 kai Purepower), αντιθέτως είπαμε είναι πολύ καλό το Toughpower 700 Watt στα λεφτά του, αλλά υποδυέστερο από τα Seasonic, Hec, Corsair, Silverstone... Και ναι έχεις δίκιο είπα ότι είναι υποδυέστερο αφού από προηγούμενη εμπειρία με TR2 470 Watt, μου βγήκε σκάρτο (εμπάθεια που λέγαμε)... Όσο για τα προαναφερθέντα τροφοδοτικά μόνο καλά ακούω και διαβάζω (λίγα πράγματα διαβάζω αλλά πάντως θετικά, πολλά ακούω πάντως). Συμφωνώ με τον Spartacos καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα....

Και στην τελική στο post μου που έχεις κάνει quote έγραψα γνώμη μου είναι...

Πάντα φιλικά και με respect για τα όσα ξέρεις σχετικά με τροφοδοτικά

Το εκτός στο post mou δεν απέκλειε τα Tagan kai Toughpower... και συγνώμη αν παρερμηνεύθηκε λόγω λανθασμένης διατύπωσης. Εννούσα ότι εκτός από τα 700άρια Tagan kai Toughpower που είναι καλά, υπάρχουν και αυτά (Seasonic ktl) που είναι καλύτερα σε επιδόσεις...

Δημοσ.

Το εκτός στο post mou δεν απέκλειε τα Tagan kai Toughpower... και συγνώμη αν παρερμηνεύθηκε λόγω λανθασμένης διατύπωσης. Εννούσα ότι εκτός από τα 700άρια Tagan kai Toughpower που είναι καλά, υπάρχουν και αυτά (Seasonic ktl) που είναι καλύτερα σε επιδόσεις...

Ok κύριοι... πάσο...

Αλλά να ξέρετε ότι κάνετε "κακό" στο πορτοφόλι υποψήφιων αγοραστών, καθώς τους αποκλείετε από την λιστα τους ένα εξαιρετικό σε απόδοση, αθόρυβο και παράλληλα οικονομικό τροφοδοτικό.

Και στην τελική στο post μου που έχεις κάνει quote έγραψα γνώμη μου είναι...

Υ.Γ. george_o/c: Οk δεκτόν. Και αυτό που αναφέρω παραπάνω, είναι κι εμένα άποψη μου επίσης.

Τα λέμε...

Δημοσ.

ΟΚ Candyman no problem :-D ... Διάβασα και κάποια Review για τα Toughpower γενικά από neoseeker, techspot, big bruin που συγκρίνουν το Toughpower 550Watt με το Enermax Noisetaker 600Watt και βγαίνουν σχεδόν εφάμιλλα στην +12 γραμμή ενώ στην +5 και στην +3.3 μάλιστα ξεπερνούν σε επιδόσεις σε full load το Noisetaker... μμμμμμ

Ευχαριστώ και πάλι για την αρχική σύσταση όσον αφορά τα Toughpower. :wink:

Φυσικά και σέβομαι τη γνώμη σου, καθώς δικαίωμά σου είναι να την εκφράζεις. :-D

Δημοσ.

Το Toughpower βγάζει το μεγαλύτερο ποσοστό wattage σε σχέση με την ονομαστική του ισχύ από όλα τα αντίστοιχα μοντέλα της κατηγορίας.

Αν θελετε σας παραθέτω και λινκ, αλλά μπορείτε να το βρείτε αυτό έυκολα στα διάφορα reviews.

Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα το Enermax 500W Liberty.

Απλά έχω πάθει πολιτισμικό σοκ! Απίστευτη προσεγμένη συσκευασία και η ποιότητα του τροφοδοτικού και των καλωδίων απλά άψογη.

Παρόλο που το κουτί μου έχει ένα σωρό περιφερειακά, η εγκατάσταση ήταν ποιό εύκολη απο ποτέ! Και μάλιστα το κουτί τώρα είναι ακόμα πιο τακτοποιημένο και απέφυγα και την χρήση των split καλωδίων.

Τελικώς τα λεφτά του τα αξίζει και με το παραπάνω! Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...