vforvivaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Γεια σας παιδιά. Μετά από 5 μήνες αναμονής σήμερα μου στείλανε από τη Vivodi τους κωδικούς για τη συνδεσή μου. Έτσι και εγώ άνοιξα το κουτάκι, έκανα όλες τις συνδέσεις των καλωδίων, ρούτερ κλπ, εγκατέστεισα τους drivers και με το που πατάω finish μου βγάζει κάτω δεξιά ένα i μέσα σε κόκκινο κυκλάκι και μια γράμμη σαν απαγορευτικό σήμα και μου γράφει no internet connection. Όπως έγραφε το βιβλιαράκι αυτό σημαίνει ότι pc βρήκε το ρούτερ άλλα όχι τη γραμμή ADSL. Πήρα λοιπόν τη vivodi και μετά από ώρα αναμονής με συνδέσαν με έναν τεχνικό. Αυτός μου είπε και έκανα κάποιες ρυθμίσεις. Ψιλοάσχετος φάνηκε ο τύπος. Τελικά δε βγήκε κάποια άκρη. Πάλι τα ίδια. Αν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον ή αν κάποιος γνωρίζει τι φταίει και τι πρέπει να κάνω ας μου το πει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
kx5 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 5 μήνες αναμονή για κωδικούς!?! Γιατί δεν τους έπαιρνες τηλέφωνο να τους μάθεις? Το router σου είναι το microcom 2636? Το λαμπάκι dsl link ανάβει? Να υποθέσω πως το έχεις συνδέσει με usb?
cronos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μιας και μιλάμε για το microcom, δύο φίλοι μου με vivodi cube δεν κατάφεραν να το συνδέσουν κατευθείαν με την ethernet παρά μόνο με την usb. Επειδή πήρα και γώ πρόσφατα το cube και περιμένω ενεργοποίηση, τί μπορεί να φταίει?? Υποθέτω έκαναν σωστά τις ρυθμίσεις των οδηγιών με το 10.0.0.2 κλπ.
nikoskourtis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ναι εχει συμβει. Εμενα μου εστειλαν τους κωδικους και προσπαθουσα ενα βραδυ ολοκληρο να μπω. Τους πηρα τηλεφωνο την επομενη και αφου με εβαλαν να ελεγχω μια μια τις ρυθμισεις τελικα δεν ειχαν ενεργοποιησει απο τη vivodi τους κωδικους. Το ιδιο και σε ενα φιλο μου. Πες τους να ελεγξουν αν εχουν ενεργοποιηθει οι κωδικοι και αν ειναι σωστοι. μπες στο 10.0.0.2 (username:admin password: epicrouter) Βρες καπου που λεει ADSL STATUS και δες αν το data rate λεει 1024/256 αν εισαι μεσω ΟΤΕ ή την ταχυτητα συνδεσης σου. Αν λεει 0/0 τοτε δεν εχει συγχρονισει με τη γραμμη.
vforvivaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 kx5 το ρουτερ είναι αυτό που λες. Το λαμπάκι αναβοσβήνει και ναι έχω συνδεθεί με usb. Α, nikoskourtis μπήκα και εκεί που λες και έγραφε 0/0. Τι μπορώ να κάνω για να έχω επιτέλους ADSL?
kx5 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αν έχεις κάνει σωστά τις συνδέσεις (με τα φίλτρα-splitter) και έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή adsl τότε το λαμπάκι DSL-LNK θα πρέπει να είναι μόνιμα αναμμένο. Αν αναβοσβήνει το modem δε βλέπει adsl γραμμή. Οπότε ή παίζει πρόβλημα με τη γραμμή ή έκανες γκάφα στις συνδέσεις (ή και τα δύο).
ata1983 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Το router αυτό ρυθμίζεται εύκολα και με ethernet ακολουθείς απλά τα 5 βηματάκια που έχει ένα έντυπο που είναι μέσα στο κουτί. Τώρα απ'όσο έχω καταλάβει αν αναβοσβήνει το πράσινο λαμπάκι που λέει dsl link έχεις πρόβλημα με τη γραμμή, δεν είναι κάποια ρύθμιση δηλαδή. Αλλιώς υπάρχει στιε ρυθμίσεις κάποιο πρόβλημα
disqualified Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μαλλον δε συγχρονιζεται με τη γραμμη ο,τι ειπαν τα παιδια παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.