Harkon Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 δεν σου λεω πως θα κανουν βλακειες σωνει κ καλα... απλα δυστυχως στο εξωτερικο είναι πιο οργανωμένοι κ τυπικοι σε αυτα δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς ακραία παραδείγματα πάντως για να γίνεις κατανοητός..
kattistt Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Πολλοι ναοι που εχουν βρεθει και ουδεποτε συντηρηθει.... Δεν θυμαμαι ονοματα αλλα... Ενας ναος στην Βορεια Ευβοια, εχουν χτισει ακομα κ σπιτι μεσα στον Αρχαιολογικο χωρο κ κανεις δεν νοιαστηκε κ ο ναος εχει σχεδον εξαφανιστει...
Spartacos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 καλα δεν ειναι και οργανωση διαστημικου προγραμματος η σωστη συντηρηση των γλυπτων! τα οποια να ξεκαθαρισουμε οτι ηταν στη ζωφορο,ενα με το μνημειο και τα εσπασαν ξεκκολωντας τα οι βαρβαροι του ελγιν
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ενταξει ηταν ακραιο το παραδειγμα μου αλλα θελω να πιστευω οτι θα δοθει η μεγιστη προσοχη στη συντηρηση των γλυπτων. Στο κατω κατω οταν αναλαβουμε μια αποστολη τα καταφερνουμε μια χαρα (Ολυμπιακοι Αγωνες).
silverthan Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Εγώ ήμουν χαλαρός πριν πάω, αλλά όταν τα είδα με έπιασε κάπως το "πατριωτικό" μου. Αληθεύει ότι έκαναν και δεξιώσεις εκεί πέρα? Και μια foto για να δείτε την αίθουσα (όσοι δεν έχετε πάει).
Harkon Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 με τη διαφορα πως η συντήρηση δεν ειναι One-time αποστολή που για λίγο θα έχουμε στραμμενα τα ματια πανω μας και θα λογοδοτήσουμε σε καμιά επιτροπή
gf030 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μάρμαρα έχει και στα νταμάρια. Γλυπτά όμως όχι. Ας μην τα υποβαθμίζουμε λοιπόν ;-). Συνοπτικά: τα γλυπτά ανήκουν εδώ, στο φυσικό τους χώρο. Δεν είναι ένα τυχαίο άγαλμα, είναι η ζωφόρος του κορυφαίου ναού της Ελληνικής αρχαιότητας, σκαλισμένη από κορυφαίους γλύπτες. Απομακρύνθηκαν βίαια και με βλάσφημο τρόπο από το μνημείο, τους συμπεριφέρθηκαν άσχημα και δε βλέπω κανένα λόγο να παραμένουν στο εξωτερικό. Θα μπορούσαμε αν θέλουν να τους δώσουμε ωραιότατα εκμαγεία για να βάλουν στη θέση τους ;-) Συμφωνω, εγκρινω και επαυξανω... Τα ανεφερα ετσι, γιατι ετσι τα ακουμε να λεγονται τα τελευταια χρονια... Και συμπληρωνω: Πως λεγεται η πραξη κατα την οποια καποιος πουλαει κατι κλεμενο σε τριτους; Για να μην ξεχνιομαστε, δηλαδη... :evil:
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Επιτελους το βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο http://www.guardian.co.uk/parthenon/article/0,,195563,00.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.