Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Pro Street

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω το NFS ProStreet και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα saves μου να τα αποθηκεύσω και να τα βάλω πάλι πίσω μετά απο φορματ. (windows Vista)

ευχαριστώ.

• Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα με το carbon. Νομιζω αντιγραφεις κανονικα τον φακελο του NFS ProStreet από τα εγγραφα μου, και μετα κατεβαζεις σχετικο προγραμμα που θα σου επιτρεπει να το εισαγεις στο παιχνιδι μετα το format (save games manager). Ψαξτο σε needforspeedοσχετικα site...

Δημοσ.
το nfs pro ειναι το χειροτερο nfs που εχει βγει!

Συμφωνώ, και πιστεύω πως το καλύτερο ήταν το Most Wanted,όχι και τόσο από άποψη γραφικών αλλά υπόθεσης + <<κυνηγητού>>.

Δημοσ.
Συμφωνώ, και πιστεύω πως το καλύτερο ήταν το Most Wanted,όχι και τόσο από άποψη γραφικών αλλά υπόθεσης + <<κυνηγητού>>.

ειχε αλητια μεσα!Συμφωνω οτι ηταν το καλυτερο.

Δημοσ.
Ετσι και αλλιως θα ειναι καρμπον με το Carbon...

Ρε τα έχουν ξεφτιλίσει τα παιχνίδια...Το Juiced είναι καλύτερο?

Δημοσ.

Ωραια, και τωρα, η λιστα των καλυτερων αμαξιων, στην οποια δεν δεχομαι καμια απολυτως αμφισβητηση, καθως ενας noobάς όπως εγω καταφερε να βγαλει ολες σχεδον τις πιστες με σχετικη ευκολια. Ακολουθουν πασης φυσεως και μεγεθους spoilers

Drag:

Το διαμαντι: Nissan 240RSX level 3 Ναι! ειναι αυτο που σας δινει στην πολύ αρχη του παιχνιδιου! Οσοι το πουλησατε, δεν ξερατε τι διαμαντακι πουλήσατε. Στο circuit δεν πιανει μια, αλλα στο drag φυσαει. Αλλαξτε blueprint, και θα με θυμηθειτε. Ενα θα σας πω: 1/4 mile σε 7.88. Whellie: 208m (βαζει κατω και muscle). Με αυτο νικησα το drag king, χωρις κανενα level4 εξαρτημα. Δεν υπάρχει αλλο σαν αυτο. Και οσοι δεν με πιστευουν ακομα, ας δουν εναν τυπα ονοματι Wade Jackson στην battle machine, τι χρονους κανει με μολις level 1 240rsx.

Το φυκι για μεταξωτη κορδελα: Mitshubishi Lancer Evo(ότι να ναι). Μπορει να ειναι καλο αλλου, αλλα ακομα και με level 3 upgrades τα βρηκε σκουρα στο 3ο event. Εντελώς για τα μπαζα: Chervrolet Corvete (αυτη που ξεκλειδωνετε πρωτη), μιας και ειναι πιο αργο και από το cobalt που δινει η battle machine. Μου κατεστρεψε μια carrer, χαλασα ενα σωρο λεφτα να την φτιαξω και ηταν για πεταμα. Γενικα οποιοδηποτε muschle...

Circuit:

Το διαμαντι: Subary Impreza level3 (αμα υπάρχουν level 4 καλως). Το μηχανημα με το καλυτερο κρατημα. Μπορει να μην ειναι τοσο γρηγορο, αλλα ακομα και μια porsche ή το evo του watanabe δεν περνει τοσο καλα τις φουρκετες.

To φυκι για μεταξωτη κορδελα: BMW M5 (η παλια). Δεν εχει κρατημα, ούτε την ταχτυτητα του Impreza

Drift:

Το διαμαντι Mazda RX-7 level3 (οχι RX-8). Το απολύτως καλύτερο αμαξι για grift. Το χρησιμοποιει ο drift king, εχει πολύ καλό control. Εναλλακτικα, toyota supra level3

Το φυκι για μεταξωτη κορδέλα: Οτιδηποτε παρετε από το challenge day το τριτου event (pontiac ή infiniti). Εντελώς για τα μπαζα: Dodge charger. Αμα καταφερετε να driftάρετε με αυτο το βαρυ και δυσκολο στον ελεγχο πραμα, να με... μπιιπ

Speed Challenge:

Το διαμαντι Munstag level4 by drag king. Πηρατε το 240rsx σας στο drag?? Good. Μεχρι να φτασετε στο speed challenge, θα εχετε σπασει 10 track records στο drag, αρα θα πατε στον drag king και θα του παρετε τις φουστες. Μολις παρετε το αμαξι του, καντε το speed challenge. Ολα τα εξαρτηματα για power ειναι level4! Εναλλακτικα, porsche (η πιο δυνατη, δεν θυμαμαι πως την λενε) level3, ή dodge charger level3, camaro ss level3 (ειδατε που τα βριζω τα muscle, εδω πανε καλα)

Το φυκι για μεταξωτη κορδελα: Α, εδω γινεται χαμος! Το τι χρημα και τι careers χαλασα στα φυκια του speed challenge δεν περιγραφεται. Μικρη λιστα: bmw z(κατι), ford gt, bmw m5 (η παλια) κ.λ.π. Επισης, χωρις να το χω δοκιμασει, χαλια ειναι το zonda.

Συμπερασμα: Στο prostreet, ο δρομος για ταχυτητα περναει από japan (λαδωθηκαν, αραγε?) Και, όπως ισχυει στα nfs από εποχες underground και μετα, μακρια από "υπεραυτοκινητα" τυπου zonda, murchelago, ford gt κ.λ.π.

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω με τον φίλο kurko (που τα λέει καλά) στο θέμα του drag. Το 240 είναι ιδανικό για circuits μέχρι το τέλος αλλά όχι και για drag. Στο drag παίρνεις ένα muscle car και κάνεις χαλαρά καλύτερο quarter mile, για να μην πω για το wheelie που οι μπροστινές ρόδες δεν κατεβαίνουν ποτέ (400 μέτρα σούζα).

Καλό το rx7 για drift, αλλά αφού υπάρχει το Sylvia, ας το αφήσουμε να αναπαύσει τους ρότορές του :) Το προτείνει και ο Kazama άλλωστε ;)

Μλκια μλκια, το 'παιξα τελικά το προ στρητ!

Δημοσ.

χα, χα. Σαν τα windows. Sequel Factory την ανεβαζουνε την EA, μη ποιοτικους τιτλους την κατεβαζουμε, αλλα ολοι τα παιζουμε τα παιχνιδια της...

Δημοσ.

drag εγω ειχα το κερδισμενο 350z ως το τελος.Κατω απο 7 sec και wheelie ολη τη διαδρομη με μια-δυο ρυθμισεις

Δημοσ.
Ε, θα ειναι κατι καινουριο...Αλλα ποτε θα ξεφυγουμε απο το κοντραδικο στυλ?

Νομίζω το καινούριο θα είναι αλλαγμένο και καλά "νόμιμο" στυλ και έτσι.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Εδώ και λίγο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το Pro Street.Έχω φτάσει στο 89% Progress και έχω κερδίσει όλους τους αρχηγούς εκτός απο τον Speed King.Δεν μπορώ να παίξω κανένα RaceDay για τον Speed King και μου λέει Break record 8/10.Έχω κάνει σε όλα Domination αλλά τίποτα.Για πείτε ρε παιδιά τι να κάνω για να παίξω επιτέλους αυτόν το Speed King!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...