Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Pro Street

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακουστε τρελο τωρα : το παιχνιδι ψιλοκολαει σε αναληση 800χ600 και παει με 8fps το πολυ και αμα το βαλω σε 1280χ1024 παει μια χαρα με 20fps και φοραω 7600gt PCI-E

τρελο????

Δημοσ.

οχι.Στις μικρες αναλυσεις το κολαει ο επεξεργαστης,στις μεγαλες περνει το βαρος η καρτα.

Και εγω εχω πιο πολλα fps σε 1440χ900(custom) απο οτι σε 1024χ768 ή 1280χ1024(σε ολα τα παιχνιδια).

Να σας πω Stage 2,3 κλπ κομματια για το αμαξωμα πως ξεκλιδωνουνε?

Δημοσ.

πιστευω οτι τα nfs εχουν αρχιζει και κουραζουν...λιγες οι πρωτοτυπιες του παιχνιδιου για να εξιταρει ενα κεινο που τα 3 τελευταια χρονια βλεπει το ιδιο εργο με διαφορετικους ηθοποιους

Δημοσ.

kalhspera....epeidh varethika na paizw to single player epsaksa tropo gia na paiksw diktiako se lan....opote vrika to patch v1,1 kai molis to kanw install to paixnidi den ksekinaei kan....mou vgazei mnm nfs.exe stop working,exw dokimasei osa c....k vrika alla tipota....exw ta vista64 ultimate....gnwrizetai kati????:-(

Δημοσ.

forza-motorsport.jpg

Ωραιο screenshot από το prostreet, εε? Από το forza motorsport ειναι...

Η EA μαλλον εχει ξεμεινει από ιδεες (το carbon ειναι καρμπον του most wanted, το mostwanted ειναι ενα underground 2 αλλα με τους μπατσους του hot pursuit2 κ.λ.π.). Από που να αντεγραψε αραγε, προκειμενου να δημιουργησει το prostreet?

Μεχρι και το car ahead/car behind, το ταχυμετρο κατω δεξια, αλλα και τα βελη που δειχνουν την ιδανικη γραμμη αντιγραψανε!! Ελεος δηλαδη.

Μονο που το forzάκι, και μακραν καλυτερα physics εχει (ειναι αρκετα simulator και το παραδεχεται, το prostreet ούτε arcade ειναι ούτε simulator ειναι) και γενικα ειναι μια πιο προσεγμενη παραγωγη. Ενα πραμα που δεν εχει επισης το prostreet εναι εξυπνους αντιπαλους, και γι αυτο η ea εκανε το εξης κολπο: Να προικισει τους αντιπαλους, από τα πολύ πρωτα σταδια του παιχνιδιου, με πολύ καλύτερα αυτοκινητα από το δικο σου. Οι αντιπαλοι λοιπον, μολις από το τριτο level, εχουν νιτρα, τούρμπο, πυρηνικο αντιδραστηρα, υπερτροφοδοσιες, συστημα καθετης απογειωσης και μηχανες που βγαζουν 890 αλογακια. Πως θα κανω και τα τεσσερα μου αμαξια ετσι?

Τεσπα, δεν το περιμενα ετσι το need for speed. Δεν αξιζει μεν το θαψιμο που του ριξανε αλλοι στο e-pcmag.gr, αλλα παλι απεχει αρκετα από το να δικαιολογει τα λεφτα που απαιτει για την (νομιμη) αγορα του. Ειναι ωραιο, εχει στυλ, αλλα επειδή πασχει στο gameplay και στο χειρισμο, μου φερνει περισσοτερο για budget τιτλος.

Μα καλα, ενα παιχνιδι όπως το high stakes δε μπορουνε να φτιαξουνε, τι στο καλό τους ηρθε με τα αυτοκινητα-τουμπανο (ξερετε σαν αυτα του fast and furious) και με τα αστικα περιβαλλοντα?

ΥΓ: Ποτε θα σταματισουν να μας πουλανε sex, κοτσαροντας μια πολύ εμφανισιμη γκομενα μπροστα από καθε αμαξι?

ΥΓ2: Παρατηρησα, επειδή ειχα το carbon εγκατεστημενο στο σκληρο, μου εδωσε το παιχνιδι συγχαρητήρια στην αρχη του career και μου εδωσε τζαμπα markers.EA's marketing department rulezz!!

Δημοσ.

Εγώ το γουστάρω τρελά το game και κατά τη γνώμη μου είναι αν όχι το καλύτερο ένα από τα καλύτερα της σειράς. Και εγώ στην αρχή μουδιασμένος ήμουν, όμως όσο περισσότερο ασχολούμαι μαζί του τόσο το λατρεύω.

ΥΓ: Ποτε θα σταματισουν να μας πουλανε sex, κοτσαροντας μια πολύ εμφανισιμη γκομενα μπροστα από καθε αμαξι?

Τα γκομενάκια είναι απίστευτα απλά :P. Αναρωτιέμαι αν αποτελούν 3d απεικόνιση κάποιας real life chicks....

Δημοσ.

Τσκ τσκ τσκ Katana....δεν είναι ίδιο ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Δεν βλέπεις τα lightnings πάνω στο αμάξι? Δεν βλέπεις την λεπτομέρεια στον περιβάλλοντα χώρο? Δεν βλέπεις την εικαστική πολυχρωμία? Ποιο prostreet τώρα και ειδικά στα pc....forza motorsport και τα μυαλά....στο rrod!!!!

Δημοσ.
Τσκ τσκ τσκ Katana....δεν είναι ίδιο ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Δεν βλέπεις τα lightnings πάνω στο αμάξι? Δεν βλέπεις την λεπτομέρεια στον περιβάλλοντα χώρο? Δεν βλέπεις την εικαστική πολυχρωμία? Ποιο prostreet τώρα και ειδικά στα pc....forza motorsport και τα μυαλά....στο rrod!!!!

Eνταξει ναι, εγω το ειπα αναφορικα με την ελλειψη ενδιαφεροντος στο νεο NFS.

Kατα τα αλλα....)

Δημοσ.

Εγώ το είπα πάλι ειρωνικά μιας και το βρίσκω εξαιρετικό :P. Περιμένω το burnout paradise μέσα στην βδομάδα να δούμε αν θα με ξεκολλήσει από το nfs....

Δημοσ.

Εγώ πάλι το τερμάτησα πριν κανα 2-3 μέρες. να πω ότι στην αρχή δεν μου άρεσρ καθόλου, αλλά όσο το έπαιζα διαπίστωσα το εξής: ότι οι άνθρωποι της EA έχουν βρει τη μυστική συνταγή να κάνουν εθηστικά παιχνίδια. Κόλησα. Και επειδή κάποιος παραπίσω έκανε ερώτηση για το πιο αμάξι να πάρει για drift για να κερδήσει τον αρχηγό, σας λέω τα αμάξια μου γιατί πιστεύω πως είναι κορυφαίες επιλογές. Δεν τα βρήκα ψάχνοντας στο internet, αλήθεια είναι δικιλες μου ανακαλύψεις:

DRIFT AE86 GTS

DRAG PONTIAC GTO

SPEED CHAL BMW ME

GRIP SUBARU IMPREZA

Δημοσ.

Με διαφορά το χειρότερο nfs που έχω παίξει. Δεν περίμενα μετά το carbon να υπάρξει χειρότερο nfs και όμως τα κατάφεραν. Καλά συγκριση με το forza ουτε για αστειο δεν γινεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...