spell Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Eχει παίξει κανείς τα demo των Nfs και Juiced να μας πει ποιο είναι καλύτερο ? Εγώ που έπαιξα το demo του juiced (οδηγώντας m3) είχε βελτιωθεί πάρα πολύ στο χειρισμό .
Fantomas_1985 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως παρ'ότι είμαι φανατικός φίλος όλων των nfs αυτό μου μυρίζει χοντρή ΠΑΤΑΤΑ!!!! Μου την εσπασε που μου θυμιζει πολυ στυλ Athens Tuning Show.... Ασε που τα γραφικα είναι εντελως ψευτικα!!!! Ειπαμε η ΕΑ να δωσει βαση στο Crysis αλλα οχι και να κλασει τα υπολοιπα παιχνιδια της!!!! Χιλιες φορες καλυτερα underground κατασταση, παρα μερα, μεσα σε πιστες και μ@λ@κιες.... Undergorund 1 & 2 For Ever!!!!
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Εγω κλασσικα, θα πω Porche Unleashed-NFS 4 forever κτλ...
nick#18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 emena to mono pou mou arese otan epeksa to demo itan to pos estribe me tin timoniera kai genika eixes mia pragamtiki esthisi odigisis.tora na doume kai ta grafika tou kanonikou game gt sta demo den lene oti ta grafika einai misoteleiomena???
spell Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Το μόνο που θα αξίζει θα είναι στο drag να βλέπεις το Muscle να ξεκινάει με σούζα δίπλα σου . Μάλλον για JUiced με βλέπω με την Ursulla με τα ωραία μπομπόνια Αλήθεια στο nfs έχει μπομπόνια
Scottas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Egw pali katevasa to demo alla varieme na to kanw setup!!! perimenw na vgei to gull mia kai kali
liopyr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 σήμερα αξιόθηκα να το βάλω να το δοκιμάσω, και δεν έμεινα και με τις καλύτερες εντυπώσεις... τα γραφικά δεν τα βλέπω να έχουν υποστεί καμμία σοβαρή βελτίωση, αν εξαιρέσεις τους καπνούς που είναι πραγματικά εντυπωσιακοί, (αν και λίγο υπερβολικοί)... το damage των αμαξιών είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά για την συγκεκριμένη σειρά, αλλά πολύ πίσω σε σχέση με το damage που είδαμε στο DIRT... καλά από σενάριο, οκ, δεν βλέπω και τίποτα νέο, ο χειρισμός μου φάνηκε λίγο πιο εύκολος από τα προηγούμενα, τουλάχιστον αυτές τις πίστες που έχει το demo τις πας σχεδόν όλο τέρμα γκάζι... τέλος μου άρεσε η RX-7άρα που έχει στην εισαγωγή, και ελπίζω σε περισσότερα παλιά μοντέλα (muscle cars), είναι χαρά και μόνο να τα ακούς...
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Πωπω, επαιξα κανα μισαωρο το PS και μετα στο Race 07 αρχιζα να αγοραζω οικοπεδα αβερτα. Κυριο λαθος απο συνηθεια, η προσπαθεια εισοδου με τερμα γκαζι στη στροφη. Αντιρεαλισμος καργα. Πιο ρεαλιστικα ηταν τα underground.
liopyr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 καλά έτσι κι αλλιώς ο τελευταίος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε να δώσει κανείς στα NFS είναι ρεαλισμός... πάντως, μπορεί να τα κράζω, και μόλις τα τερματίζω να μετανιώνω λίγο που έχασα έτσι το ελεύθερο χρόνο μου, αλλά κακά τα ψέμματα: ''Tα ΝFS είναι σαν το Hollywood! Όσο πιο ψεύτικα, τόσο πιο διασκεδαστικά...
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μπα... Με διασκεδαζει το παλεμα με το τιμονι του Leon στο Race πιο πολυ (μπροσθοκινητο πολλων αλογων )
DJJordan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Εγώ το κάνω ήδη setup, μόνο που είναι demo για να δω, τι λέει... ___________________ Πακέτο, θέλω άλλη κάρτα vga, δεν ανοίγει καν!
thodoras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Αυτο το νεο κολπακι με την camera να απομακρυνετε απ το αμαξι καθως παταμε γκαζι τι ειναι??? Δε μιλαω για φαση που παταμε nitro,αλλα απλο γκαζακι....τι κουλο και ενοχλητικο ειναι αυτο????
Tzimmys Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Από το κακό στο χειρότερο. Μόνο αυτό έχω να πω. Κρίμα ρε γαμώτο γιατί είμαι μεγάλος fun της σειράς. Μιλάμε για ΤΟΝ αντιρεαλισμό. Το αυτοκίνητο δεν στρήβει και πας παντού με 1000.
nick#18 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 gt kai sto demo patisate pote freno gia na stripsete pantos ego oxi to mono psiloafina to gazi ligo prin mpo se kati stofes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα