Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Pro Street

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχει παίξει κανείς τα demo των Nfs και Juiced να μας πει ποιο είναι καλύτερο ? Εγώ που έπαιξα το demo του juiced (οδηγώντας m3) είχε βελτιωθεί πάρα πολύ στο χειρισμό .

• Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως παρ'ότι είμαι φανατικός φίλος όλων των nfs αυτό μου μυρίζει χοντρή ΠΑΤΑΤΑ!!!!

Μου την εσπασε που μου θυμιζει πολυ στυλ Athens Tuning Show....:mad:

Ασε που τα γραφικα είναι εντελως ψευτικα!!!!

Ειπαμε η ΕΑ να δωσει βαση στο Crysis αλλα οχι και να κλασει τα υπολοιπα παιχνιδια της!!!!

Χιλιες φορες καλυτερα underground κατασταση, παρα μερα, μεσα σε πιστες και μ@λ@κιες....

Undergorund 1 & 2 For Ever!!!!

Δημοσ.

emena to mono pou mou arese otan epeksa to demo itan to pos estribe me tin timoniera kai genika eixes mia pragamtiki esthisi odigisis.tora na doume kai ta grafika tou kanonikou game gt sta demo den lene oti ta grafika einai misoteleiomena???

Δημοσ.

Το μόνο που θα αξίζει θα είναι στο drag να βλέπεις το Muscle να ξεκινάει με σούζα δίπλα σου . Μάλλον για JUiced με βλέπω με την Ursulla με τα ωραία μπομπόνια :cry:

Αλήθεια στο nfs έχει μπομπόνια :eek:

Δημοσ.

σήμερα αξιόθηκα να το βάλω να το δοκιμάσω, και δεν έμεινα και με τις καλύτερες εντυπώσεις...

τα γραφικά δεν τα βλέπω να έχουν υποστεί καμμία σοβαρή βελτίωση, αν εξαιρέσεις τους καπνούς που είναι πραγματικά εντυπωσιακοί, (αν και λίγο υπερβολικοί)...

το damage των αμαξιών είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά για την συγκεκριμένη σειρά, αλλά πολύ πίσω σε σχέση με το damage που είδαμε στο DIRT...

καλά από σενάριο, οκ, δεν βλέπω και τίποτα νέο, ο χειρισμός μου φάνηκε λίγο πιο εύκολος από τα προηγούμενα, τουλάχιστον αυτές τις πίστες που έχει το demo τις πας σχεδόν όλο τέρμα γκάζι...

τέλος μου άρεσε η RX-7άρα που έχει στην εισαγωγή, και ελπίζω σε περισσότερα παλιά μοντέλα (muscle cars), είναι χαρά και μόνο να τα ακούς... :-)

Δημοσ.

Πωπω, επαιξα κανα μισαωρο το PS και μετα στο Race 07 αρχιζα να αγοραζω οικοπεδα αβερτα. Κυριο λαθος απο συνηθεια, η προσπαθεια εισοδου με τερμα γκαζι στη στροφη. Αντιρεαλισμος καργα. Πιο ρεαλιστικα ηταν τα underground.

Δημοσ.

καλά έτσι κι αλλιώς ο τελευταίος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε να δώσει κανείς στα NFS είναι ρεαλισμός... ;)

πάντως, μπορεί να τα κράζω, και μόλις τα τερματίζω να μετανιώνω λίγο που έχασα έτσι το ελεύθερο χρόνο μου, αλλά κακά τα ψέμματα:

''Tα ΝFS είναι σαν το Hollywood! Όσο πιο ψεύτικα, τόσο πιο διασκεδαστικά... :P

Δημοσ.

Εγώ το κάνω ήδη setup, μόνο που είναι demo

για να δω, τι λέει...

Πακέτο, θέλω άλλη κάρτα vga, δεν ανοίγει καν!

Δημοσ.

Αυτο το νεο κολπακι με την camera να απομακρυνετε απ το αμαξι καθως παταμε γκαζι τι ειναι??? Δε μιλαω για φαση που παταμε nitro,αλλα απλο γκαζακι....τι κουλο και ενοχλητικο ειναι αυτο????

Δημοσ.

Από το κακό στο χειρότερο. Μόνο αυτό έχω να πω. Κρίμα ρε γαμώτο γιατί είμαι μεγάλος fun της σειράς. Μιλάμε για ΤΟΝ αντιρεαλισμό. Το αυτοκίνητο δεν στρήβει και πας παντού με 1000.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...