Προς το περιεχόμενο

Melani gia HP

Dvs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου επαιρνε κατι κουτακια και το γεμιζε απο ενα μικρο μαγαζακι,που εξωτερικα ειχε επενδυση τουβλου στη Στουρναρη.

Δημοσ.

Πολύ οικονομικά και ποιοτικά είναι τα επαναγεμιζόμενα μελάνια της Inktec. Εγώ έχω ήδη γεμίσει το cartridge 4 φορές χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και πολύ εύκολα! Υπάρχει ειδικό kit με αναλυτικές οδηγίες και σύριγγα για να αφαιρέσεις τον αέρα.<BR>Για τη Θεσ/νίκη τη χοντρική διάθεση βόρειας Ελλάδας έχει ο "Πανικίδης αναλώσιμα γραφείου" απ' όπου αγοράζω κι εγώ, ενώ για την Αθήνα η "EuroInktec" (Λ. Αλεξάνδρας58 και Πλαπούτα 45).<BR>Για τον δικό μου εκτυπωτή (HP900 series) κοστίζουν τα 80ml (2 γεμίσματα μαύρου) 5600δρχ (υπάρχει μάλιστα + 10% έκπτωση λόγω infosystem αυτό το μήνα!), ενώ αν πάρεις τη συσκευασία bulk των 200ml (5 γεμίσματα) κοστίζει με την έκπτωση μόλις 6.600 δρχ!! (την πρώτη φορά όμως καλό είναι να πάρεις το kit των 2 γεμισμάτων γιατί η bulk έκδοση έχει μόνο μια ΜΠΟΥΚΑΛΑ μελάνι, χωρίς το kit για την αποσυμπίεση του αέρα). Μετά όμως... τυπώστε άφοβα!!<BR>Υπάρχουν ανάλογα Kits και για τα έγχρωμα μελάνια, καθώς και για άλλες μάρκες εκτυπωτών (epson klp)<BR>Αρκετά με το "κλέψιμο" των original μελανιών. Τα inktec κοστίζουν το 1/10 ! <BR>Εσύ αποφασίζεις...<BR>Νίκος<BR> wink.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...