Προς το περιεχόμενο

Νεα εγκατασταση η ενημερωση?


alex2539

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα φορητο στον οποιο εχω εγκαταστησει το suse 10.1 στα οποια εχω περασει ολα τα απαραιτητα πακετα για να πεζει DVD, mp3 και ολα τα σχετικα .

Επισεις εχω περασει τους drivers της ati και εχω ενεργοποιησει και το xgl.

Θελω να περασω τα suse 10.2.

Αν κατα τη διαδικασια της εγκαταστασης επιλεξω να κανω ενημερωση αντι για νεα εγκατασταση, θα πρεπει μετα να ξαναψαχνω ολα αυτα τα πακετα που ειχα και τις ρυθμισεις ή αυτα δεν θα επιρρεαστουν καθολου.Με τα δεδομενα και τα αρχεια που εχω τι γινεται?πρεπει να κρατησω αντιγραφο ασφαλειας ή δεν κυνδηνευουν καθολου??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ιδιο ερωτημα ειχα κι εγω πριν μερικους μηνες και το εψαξα πολυ πριν καταληξω στο οτι η πιο ασφαλης λυση ειναι fresh installation απο την αρχη. Το μονο που κρατησα ηταν το /home το οποιο ηταν σε δικο του partition. Τα αρχεια ρυθμισεων των users που βρισκονταν στους προσωπικους καταλογους προσαρμοστηκαν αμεσως στην νεα εγκατασταση διχως κανενα απολυτως προβλημα.

Αναφορικα με τους drivers της καρτας γραφικων και τις ρυθμισεις του xgl ενοοειται οτι θα τα κανεις ολα απο την αρχη, ειτε fresh installation επιλεξεις ειτε upgrade.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά όπως είναι δομημένο το Linux fresh install δεν χρειάζεται να κάνεις ποτέ, αλλά αν σκοπεύεις να κάνεις ούτως ή άλλως, δε χάνεις τίποτε να έπιχειρήσεις αναβάθμιση των πακέτων 1-1 πρώτα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...