Προς το περιεχόμενο

Rakor απο πού ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά τα έχω παίξει :evil: πια έχω γυρίσει όλα τα υδραβλικαδικα που ήξερα και δεν μπορώ να βρω πουθενά ρακόρ :neutral: έπαιρνα από το πλαίσιο αλλα τώρα δεν έχει μάλλον οποτε ξέρετε που θα βρω ρακόρ μισής ίντσας :confused: :confused: αν ξέρετε κανένα μαγαζί κοντά στο μενίδι ακόμα καλύτερα αλλιώς ακούω προτάσεις :oops:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τo ξέρω ρε συ GeorgeMan τα έχω δει και αυτά αλλα είναι μικρά αυτά για μένα :( έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω πουθενά την τύχη μου και μου λείπουν 2 ρακόρ μονο για να κλείσω την υδρόψυξη θα σκάσω δεν την παλεύω :D

ρε συ Sadman με τον πόνο μου παίζεις :mrgreen: καλά σε λίγο τo κόβω τηλεφωνάκι στον Unseen και θα έρθουν από τα μέρη σου τα ρακόρ αν και θα με βρίσει για 2 ρακόρ αλλα δεν γίνετε αλλιώς από extream shop με βλέπω να καταλήγω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

βρε έφαγα τον κόσμο δεν βρίσκω πουθενά :D όσο για πατέντα μπα άσε κάνουμε στα κουτιά και στο hardware αλλα εδώ δεν παίζουμε τo pc μένει 24/7 ανοιχτό και τις πιο πολλές ώρες λείπω δεν λέει να έρθω σπίτι καμια μέρα και να δω στο δωμάτιο μια λίμνη :D

την να την κάνω την βαλβίδα ποδηλάτου ρε συ αυτό είναι "σκατουλι" στα ρακόρ που θέλω εγώ τελοσπάντων θα δω τι θα κάνω κατά θεσσαλονίκη με κόβω :D

στην Σπυρου Πατση στο κολωνο πηγες?????

ειναι τιγκα απο μαγασια με υδραβλικα και τα λοιπα. εγω απο εκει βολευτηκα...

ειχα παρει μια αντλια Hydor seltz l30II 1200L

και επειδη ειχα το reserator 2 που ειχε διαφορετικες σωληνες απο τα ρακορ της αντλιας πηγα και πηρα αλλα που να κανουν....

τωρα δεν ξερω πια ζητας εσυ..

οποτε οποια και να θες μπορουμε να τα βρουμε. η σου δινω εγω αυτα που δεν χρησημοποιησα

ή περνουμε απο εκει που πηρα και εγω τα αλλα εαν θες αυτα.

dsc01139wl7.jpg

απλά ρακόρ μισής ίντσας θέλω αλλα τώρα να πάω Σπύρου Ράτση λίγο δύσκολο από εδώ που είμαι τι να κάνω δεν πειράζει θα τα παραγγείλω και αυτά από extreamshop :(

λοιπόν τελικά βρήκα σε ένα χρωματοπωλείο στο μενίδι και μου είπε αύριο θα τα έχει αλλα επειδή δεν κρατιόμουν πήρα κάτι παρόμοιο :D που είναι ίδιες διαστάσεις με ατα που ψάχνω αλλα έχει σπείρωμα και από τις 2 μεριές :mrgreen: μια χαρά δούλεψε οποτε αύριο πάω να πάρω τα ρακόρ και ότνα δεν βαριέμαι να αδειάσω πάλι όσο το σύστημα τα βάζω :D thanks παιδιά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...