Προς το περιεχόμενο

φακοί επαφής

victoriathepink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αμα σου έχει μπει κάτω απ το βλέφαρο...τραβάς το βλέφαρο προς τα πάνω και με καθαρό το δεξί χέρι-δάκτυλο(δείκτης) , κοιτώντας προς τα κάτω προσπαθείς να τραβήξεις τον φακό με το χέρι... ανοίγεις το μάτι όσο μπορείς σε φυσιολογικό επίπεδο εννοείται και κοιτάς προς τα κάτω με το ζαβό το μάτι για να κατέβει ο φακός ..να γλιστρήσει.. !! βάζεις λίγο και το δαχτυλάκι με προσοχή και τον βγάζεις σιγά σιγά...εγώ έτσι κάνω πάντως όταν χώνεται εκεί μέσα.. :)

έτσι πήρες το nick? ;p

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω το ειχα παθει αυτο μεσα σε ενα ταξι και νομιζα οτι βγηκε και τον εχασα. Μετα τυχαια ετριψα το ματι και ξαναμπηκε στη θεση του! :D:D

Δημοσ.

βγαίνουμε εκτός topic...αλλά οκ!

όταν ήμουν πιτσιρικάς σε μια ταινία είχα ταυτιστεί με έναν ήρωα ενονόματι "jimmy bly" όμως ο κακομοίρης επειδή είχα πάει σε ένα καλοκαιρινό σινεμά για να την δώ και είχα κάτσει ο δύσμηρος στην 2 ή 3η θέση μπροστά μπροστά και τα ηχεία ήταν τρελά δυνατά..δεν ακουγόταν καθαρά το όνομα και η φαντασία μου σε συνδυασμό με την ικανότητα μαντείας που διαθέτω το εξέλαβε ως "Jimmy blind" .. ε μετά πήγαινα και έλεγα σε όλους ρε συ άσε , σε αυτή την ταινία ο jimmy blind πολύ γούσταρα το στυλάκι του κ τέτοια.. και κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιον ήρωα έλεγα...αδιάφορος και γω είχα πρωτοαρχήσει τη χρήση του ίντερνετ ε και στα ψευδόνυμα κλπ. έδεινα blind αντί για bly (που είναι κανονικά)... οπότε δεν είναι θέμα "τύφλας!!" αλλά "βαρικοίας!":mrgreen:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα επαναφερω το thread καθως παω για φακους συντομα. Οι ερωτησεις μου

1. Ειναι καλυτεροι ο φακοι για πολυωρη χρηση με Η/Υ?
  2. Ξερετε καμμια προτεινομενη μαρκα/καταστημα? Ο οπτικος της γειτονιας μου ζητησε 180 για ετησιους, χωρις αστιγματισμο (εχω 5 Αριστερα 6 Δεξια μυωπια και 2 βαθμους αστιγματισμο). Μου φανηκαν πολλα, χωρια που χωρις αστιγματισμο θα ειναι κουραστικο.
  3. Καθως εχω περιεργα ωραρια σαν ατομο :rolleyes:, υπαρχει προβλημα αν με παρει ο υπνος στον καναπε με τους φακους?

Αυτα.

Δημοσ.
θα επαναφερω το thread καθως παω για φακους συντομα. Οι ερωτησεις μου

1. Ειναι καλυτεροι ο φακοι για πολυωρη χρηση με Η/Υ?
  2. Ξερετε καμμια προτεινομενη μαρκα/καταστημα? Ο οπτικος της γειτονιας μου ζητησε 180 για ετησιους, χωρις αστιγματισμο (εχω 5 Αριστερα 6 Δεξια μυωπια και 2 βαθμους αστιγματισμο). Μου φανηκαν πολλα, χωρια που χωρις αστιγματισμο θα ειναι κουραστικο.
  3. Καθως εχω περιεργα ωραρια σαν ατομο :rolleyes:, υπαρχει προβλημα αν με παρει ο υπνος στον καναπε με τους φακους?

Αυτα.

1.δε νομιζω πως εχει να κανει,παντως καλυτερα να μην τους φορας πολες ωρες γενικα..δηλ στο σπιτι καλυτερα γυαλια..

2.οι απλοι φακοι, 3 ζευγη για 3 μηνες κανουν 25-35 ευρο..καλυτερα μηνιαιοι γαι το ματι..ασε που οι ετησιοι αν τους χασεις θες αλλους..

3.αν σε παρει ο υπνος ο φακος θα κολησει κατα καποιο τροπο στο ματι..πρεπει να τον αφησεις λιγο οταν ξυπνησεις..να ριξεις λιγο νερο κ μετα να το βγαλεις..ισως κοκινεισει κι ολας το ματι..καλυτερα να προσεχεις μην κοιμασε μ αυτους..

Δημοσ.

Απλώς θα βεντουζάρει επάνω στην ίριδα (μην το ακούς έτσι, δν νοιώθεις διαφορά) γτ δν βλεφαρίζεις και κινείς το ίδιο πολύ τα μάτια σου όταν κοιμάσαι, με αποτέλεσμα ελλειπή εφύγρανση. ΓΕΝΙΚΑ απόφευγέ το, όχι τόσο για σένα όσο για τους φακούς. Αλλά αν σε πάρει κάνα μεσημέρι ο ύπνος ή αν ξενοκοιμηθείς μην πεθάνεις κ απ' τις ενοχές, εγώ έχω χρόνιους και κοιμάμαι τακτικά 2ωρα χωρίς να τους βγάζω.

Δημοσ.

και εγώ σκέφτομαι να βάλω φακούς αλλά όσοι φοράνε μου έχουν πει ότι είναι ταλαιπωρία..και τους βλέπω ότι συχνά έχουν προβλήματα..έχω 2 μυωπία και στα δυο μάτια εδώ και κάτι χρόνια αλλά δεν έχω φορέσει ποτέ γυαλιά..may i give them a go?

Δημοσ.

Δν είναι ταλαιπωρία, συνήθεια είναι. Ειδικά αν είσαι του σκεπτικού "μπρος στα κάλλη τι ειν' ο πόνος" -που μάλλον είσαι, για να μη φοράς γυαλιά- μια χαρά είναι. Στην αρχή θα σου είναι κάπως, σκόνες κ βλεφαρίδες θα σου σπάνε λίγο τα νεύρα ενώ τώρα δν τις πολυπροσέχεις, αλλά μετά θα ξεχνάς ότι τους φοράς. Εγώ πάντως τους προτιμώ 1000 φορές από τα γυαλιά τα οποία με νυστάζουν για κάποιο λόγο.

Δημοσ.

Εγω παντος με τους φακους καταλαβαινω διαφορα στον υπολογιστη...

Δεν μπορω να κατσω τοσες ωρες μπροστα στην οθονη, οσες χωρις τους φακους...

Παιζει ομως αυτο να αλλαζει στον καθενα...

Ταλαιπωρια μονο αν γυρισεις μεθυσμενος το πρωι και πρεπει να κατσεις να τους βγαλεις..και αυτο μονο τον πρωτο καιρο που δεν θα το κανεις μηχανικα...

Δημοσ.

Ε ναι, μετά δν είναι τπτ. Το μαγικό είναι πως με όση άμετρη "τέχνη" κ να τους βγάζεις, μεθυσμένος, χωρίς καθρέφτη κτλ, αν τους έχεις συνηθίσει ούτε ότι έχεις το δάχτυλο στο μάτι δν καταλαβαίνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...