victoriathepink Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Προχθές, ο φακός επαφής μου μπήκε κάτω απ'το βλέφαρό μου κι έμεινε εκεί για 2 ολόκληρες μέρες. Μου δημιουργήθηκαν κάποιες ενοχλήσεις και έτσι το συνειδητοποίησα! Τι μου προτείνετε να κάνω?
sotirisl Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 τρέχα στον οφθαλμιάτρο τι φακός ήταν? άμα έχει ξεραθει και έχουν κολήσει τσίμπλες πάνω στο φακό τα πράγματα δεν είναι καλά... να υποθέσω ότι τον έχεις ακόμα στο μάτι?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Θα έλεγα πως αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά ίσως δεν τους χρειάζεσαι ...? Σοβαρά το λέω, οι φακοί επαφής έχουν και αυτοί κάποιες ενδείξεις και πρέπει να τηρούνται με ευλάβεια οι οδηγίες του οφθαλμίατρου ... αν δεν είναι ειδικού τύπου ώστε να μένουν στο μάτι για πολλές μέρες στη σειρά καλό θα είναι να τον συμβουλευτείς πριν τους ξαναφορέσεις, μην τυχόν έχει γίνει κάποιος μικροτραυματισμός στον κερατοειδή και τον χειροτερέψεις. Αλλά και απλός ερεθισμός που εύχομαι να είναι, θα σε βοηθήσει να μην τους φορέσεις για λίγες μέρες. Σου τα λέω αυτά περισσότερο σαν χρήστης φ.ε. για πάνω από 20 χρόνια, παρά σαν γιατρός (δεν είμαι οφθαλμίατρος).
Lighter122 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Αφου τον εβγαλες, μην κανεις τιποτα αλλο... Καλο θα ειναι βεβαια να μην κοιμασαι με τους φακους και να προσεχεις λιγο παραπανω... 2 μερες και δεν το ειχες παρει χαμπαρι?
Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 και πρόσεχε λίγο παραπάνω γιατί κάποια μέρα θα ακούσεις "βγάλε το μάτι σου απ'τον φακό".
User_32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Αυτό έχει συμβεί και σε εμένα πολλές φορές, αποκλίνετε να άντεξες 2 μέρες δλδ και κανονικά να ήταν οι φακοί σου στο μάτι σου δεν μπορείς μείνεις 2 μέρες χορίς να τους βγάλεις.Όταν συμβαίνει σε μένα αυτό και πάει ο φακός κάτω από το βλέφαρο δεν μπορείς να κρατηθείς πάνω από 2 ώρες το πολύ. Μιλάω πάντα για μαλακούς φακούς. Είναι αδιανόητο πώς δεν το κατάλαβες ...
Icecut Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Εγχείρηση laser αποκατάστασης της όρασης.Δε ξέρω τι βαθμό μυωπίας έχεις όυτε αν σου καλύπτει την εγχείρηση το ταμείο σου,κοστίζει περί της 3000 ευρώ αλλά αποκτάς βιονική όραση.
Thisamenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 βιονική όραση;;;;; ΛΟΛ εχω κάνει είναι σα να βλέπεις συνεχώς με φακούς.
pappous_soulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 3000 ευρώ το ένα μάτι ;;; Καμία ελπίδα για της μύγες...
Jimmy_BlinD Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 αμα σου έχει μπει κάτω απ το βλέφαρο...τραβάς το βλέφαρο προς τα πάνω και με καθαρό το δεξί χέρι-δάκτυλο(δείκτης) , κοιτώντας προς τα κάτω προσπαθείς να τραβήξεις τον φακό με το χέρι... ανοίγεις το μάτι όσο μπορείς σε φυσιολογικό επίπεδο εννοείται και κοιτάς προς τα κάτω με το ζαβό το μάτι για να κατέβει ο φακός ..να γλιστρήσει.. !! βάζεις λίγο και το δαχτυλάκι με προσοχή και τον βγάζεις σιγά σιγά...εγώ έτσι κάνω πάντως όταν χώνεται εκεί μέσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.