Προς το περιεχόμενο

Πειρατές της Καραιβικής

taz11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αμα δεις ποιος κανει την κριτικη ειναι μια κοπελα οχι ο μητσης που μετα το φεστιβαλ για τις αδερφες ετοιμαζετε να κανει φεστιβαλ για τους αλβανους.

γιαυτο ειναι νορμαλ η κριτικη. αυτον κανονικα πρεπει να τον πυρπολησουν στο συνταγμα ειναι εντελως εμμετικος.

sorry gia to off topic...ti leei o papaloukas sto videaki tis ipografis sou?den mporo na katalavo...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά πολύ καλή η ταινία. Πολύ φλου το τέλος πάντως. Μπορεί να βγει και 4η κάποια στιγμή...

Δημοσ.
αμα δεις ποιος κανει την κριτικη ειναι μια κοπελα οχι ο μητσης που μετα το φεστιβαλ για τις αδερφες ετοιμαζετε να κανει φεστιβαλ για τους αλβανους.

γιαυτο ειναι νορμαλ η κριτικη. αυτον κανονικα πρεπει να τον πυρπολησουν στο συνταγμα ειναι εντελως εμμετικος.

Μα και η Βέργου, από όσο έχω δει δε νομίζω ότι είναι είναι καθόλου επιεικής γενικά...

Πάντως η τύπισσα το παράκανε. Πήγα και το είδα, καλό, πάντα αξίζει να δεις τους Πειρατές στο σινεμά, διασκεδαστικό, αλλά λίγο κουραστικό συγχρόνως.

Δημοσ.

Nai diaskedastiko itan polu,evgaze gelio se arketes faseis.Alla nomizw poly megalo xoris logo,eixe polles skines pou aneta tha mporousan na min ipirxan,opws kai sto 2o alwste.Kamia sigrisi pantws me ta alla,pisteuw itan kalutero xalara

Δημοσ.

χαλαρο , διασκεδαστικο, ωραιες ατακες ενα ωραιο παραμυθακι. και ο keith richards ετσι οπως τον ειδα μαζι με τον ντεπ ηταν οι πιο χαρακτηριστικοι και πιο πειστικοι σαν πειρατες.

Δημοσ.

Την ειδα χθες..δεν μου αρεσε τιποτα παρα μονο οι σκηνες με τον ενα και μοναδικο jackie και τον μπαμπα του.!!!!!!Η Keira απογοητευση και το τελος χαλια...

p.s.τιιιιιιιιιιιιι?θα εχει και πειρατες 4???????δεν θα αντεξω ενα ακομα 3ωροοοο.

Δημοσ.
Την ειδα χθες..δεν μου αρεσε τιποτα παρα μονο οι σκηνες με τον ενα και μοναδικο jackie και τον μπαμπα του.!!!!!!Η Keira απογοητευση και το τελος χαλια...

p.s.τιιιιιιιιιιιιι?θα εχει και πειρατες 4???????δεν θα αντεξω ενα ακομα 3ωροοοο.

ω ναι θα εχει. αυτο φανηκε στο τελος.

Δημοσ.

Αληθεια??Τεσπα.θα δουμε.Παντως ο Johnny Depp ειναι απολαυση!!!!!Επισης δεν θελω αλλο καρβ....εεεε orlando ηθελα να πω!!Ελεος,τον αταλαντο!:twisted:

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο σινεμα.Μου αρεσε πολυ η ταινια παρολου που ηταν λιγο κουραστικη λογω του μηκους της.Σε μερικα σημεια βγαζει απιστευτο γελιο,ειδικα ο Jackie....!

• Moderators
Δημοσ.

Άξιο τρίτο μέρος της σειράς. Επικό. Μεγαλειώδες, απαντάει ανοιχτά ερωτήματα του 2ου, βρίσκει τρόπο και κλείνει τρύπες, ενώ διατηρεί (και ίσως επαυξάνει) το εξαιρετικό χιούμορ, και δίνει ένα ωραίο φινάλε.

Ο Τζακ και πάλι κυριαρχεί, αλλά αυτή τη φορά έχει και παρέα (ένα μεγάλο μέρος του κάστ δίνουν ρέστα -παλιοί και νέοι). Η διάρκεια είναι χορταστική αλλά εγώ βασικά ήθελα να μη τελειώσει... !!!

Και όχι, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει 4 -καλά το τέλος του 3ου είναι καθαρά χιουμοριστικό και τίποτα παραπάνω. Και αν υπάρξει μάλλον κακώς θα υπάρξει.

Έκλεισε αυτό το κεφάλαιο.

Δημοσ.
Άξιο τρίτο μέρος της σειράς. Επικό. Μεγαλειώδες, απαντάει ανοιχτά ερωτήματα του 2ου, βρίσκει τρόπο και κλείνει τρύπες, ενώ διατηρεί (και ίσως επαυξάνει) το εξαιρετικό χιούμορ, και δίνει ένα ωραίο φινάλε.

Ο Τζακ και πάλι κυριαρχεί, αλλά αυτή τη φορά έχει και παρέα (ένα μεγάλο μέρος του κάστ δίνουν ρέστα -παλιοί και νέοι). Η διάρκεια είναι χορταστική αλλά εγώ βασικά ήθελα να μη τελειώσει... !!!

Και όχι, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει 4 -καλά το τέλος του 3ου είναι καθαρά χιουμοριστικό και τίποτα παραπάνω. Και αν υπάρξει μάλλον κακώς θα υπάρξει.

Έκλεισε αυτό το κεφάλαιο.

δεν νομιζω οτι ειναι στα αμεσα σχεδια τους απλα αφησαν μια ανοιχτη πορτα για ενα ακομα στο μελλον. δεν θα με χαλασει να βγει ενα μετα απο τρια τεσσερα χρονια ας πουμε.

Δημοσ.
δεν νομιζω οτι ειναι στα αμεσα σχεδια τους απλα αφησαν μια ανοιχτη πορτα για ενα ακομα στο μελλον. δεν θα με χαλασει να βγει ενα μετα απο τρια τεσσερα χρονια ας πουμε.
aposa expoume dei sigoura tha bgaloun kai 4 meros ,edw vgazoun gia ton kathe hrwa ton marvel tenia akoma kai ton pio ksexasmeno,epeisei eida oti tha vgei nea tenia typou bruce almighty e meta apo afto ta eida ola

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...