Προς το περιεχόμενο

Πειρατές της Καραιβικής

taz11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia mhn thn deite..apaisia h tainia,thn eida shmera sthn premiera.3 wres -polu trabhgmeno kata thn gnwmh mou- katalabaineis liga pragmata akomh k an exeis dei thn prohgoumenh mera thn 1h k2h tainia k to telos xalia..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πες μας και πως σου φάνηκαν οι δύο πρώτες για να δούμε τα γούστα σου (αν και εγώ θα τη δω έτσι κι αλλιώς)

Δημοσ.
Πες μας και πως σου φάνηκαν οι δύο πρώτες για να δούμε τα γούστα σου (αν και εγώ θα τη δω έτσι κι αλλιώς)

h 1h m arese polu h 2h htan ok apla den marese polu etsi opws teleiwse.

Pantws h 3h tainia afhnei ena polu megalo anoixto endexomeno gia 4h.An den ginei 4h h katalhksh ths trilogias einai apogohteutikh

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα ας πούμε, η πρώτη μου φάνηκε οκ (έως ενοχλητική σε ορισμένα κλισεδιάρικα σημεία), ενώ η δεύτερη μου άρεσε πολύ (έως πάρα πολύ, αν σκεφτείς ότι όταν βγήκα από το σινεμά παρίστανα τον πειρατή 22 χρονών γάιδαρος)

• Super Moderators
Δημοσ.
h 1h m arese polu h 2h htan ok apla den marese polu etsi opws teleiwse.

Pantws h 3h tainia afhnei ena polu megalo anoixto endexomeno gia 4h.An den ginei 4h h katalhksh ths trilogias einai apogohteutikh

den yparxei periptwsh gia 4o...to 3o einai to final.

Δημοσ.

Πάντως το Αθηνόραμα τρελάθηκε!!!

ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ (???) ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ (??) ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΣΠΑΡΟΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ '00S(!!??).

3 αστέρια!!!

Τώρα θέλω να πάω να το δω οπωσδήποτε...

Δημοσ.

Πήγα σήμερα να την δώ. Είχα ένα δωρεάν εισητήριο. Το δίνω μου λένε ότι ισχύει δυο εβδομάδες μετά απο κάθε πρεμιέρα ταινίας. Λέω άντε καλά, και τους δίνω την κάρτα μέλους, μου λένε δεν έχετε έκπτωση μόνο τους πόντους. Ε λέω αντε γ@...τε. 8 ευρώ δεν δίνω. Απαταένως γμτ. Θείος και πάλι θείος.

Δημοσ.
Πάντως το Αθηνόραμα τρελάθηκε!!!

ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ (???) ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ (??) ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΣΠΑΡΟΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ '00S(!!??).

3 αστέρια!!!

Τώρα θέλω να πάω να το δω οπωσδήποτε...

αμα δεις ποιος κανει την κριτικη ειναι μια κοπελα οχι ο μητσης που μετα το φεστιβαλ για τις αδερφες ετοιμαζετε να κανει φεστιβαλ για τους αλβανους.

γιαυτο ειναι νορμαλ η κριτικη. αυτον κανονικα πρεπει να τον πυρπολησουν στο συνταγμα ειναι εντελως εμμετικος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...