mrl007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 paidia mhn thn deite..apaisia h tainia,thn eida shmera sthn premiera.3 wres -polu trabhgmeno kata thn gnwmh mou- katalabaineis liga pragmata akomh k an exeis dei thn prohgoumenh mera thn 1h k2h tainia k to telos xalia..
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Πες μας και πως σου φάνηκαν οι δύο πρώτες για να δούμε τα γούστα σου (αν και εγώ θα τη δω έτσι κι αλλιώς)
mrl007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Πες μας και πως σου φάνηκαν οι δύο πρώτες για να δούμε τα γούστα σου (αν και εγώ θα τη δω έτσι κι αλλιώς) h 1h m arese polu h 2h htan ok apla den marese polu etsi opws teleiwse. Pantws h 3h tainia afhnei ena polu megalo anoixto endexomeno gia 4h.An den ginei 4h h katalhksh ths trilogias einai apogohteutikh
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Εμένα ας πούμε, η πρώτη μου φάνηκε οκ (έως ενοχλητική σε ορισμένα κλισεδιάρικα σημεία), ενώ η δεύτερη μου άρεσε πολύ (έως πάρα πολύ, αν σκεφτείς ότι όταν βγήκα από το σινεμά παρίστανα τον πειρατή 22 χρονών γάιδαρος)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 h 1h m arese polu h 2h htan ok apla den marese polu etsi opws teleiwse.Pantws h 3h tainia afhnei ena polu megalo anoixto endexomeno gia 4h.An den ginei 4h h katalhksh ths trilogias einai apogohteutikh den yparxei periptwsh gia 4o...to 3o einai to final.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Aye!!!Iz true....Methinks the movie will rock...polloi kaloi ithopoioi mazeutikan....
Panahs Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Πάντως το Αθηνόραμα τρελάθηκε!!! ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ (???) ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ (??) ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΣΠΑΡΟΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ '00S(!!??). 3 αστέρια!!! Τώρα θέλω να πάω να το δω οπωσδήποτε...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Nay....Kala auto den leei kati alla opos kai na exei den pezoun kai polles peiratikes tenies sto kato kato...aye meself needs a bottle of rum... p.s. simera den kanei release btw?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Το αθηνόραμα με καλή κριτική για περιπέτεια!! Άλλαξαν κριτικούς;!
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Πήγα σήμερα να την δώ. Είχα ένα δωρεάν εισητήριο. Το δίνω μου λένε ότι ισχύει δυο εβδομάδες μετά απο κάθε πρεμιέρα ταινίας. Λέω άντε καλά, και τους δίνω την κάρτα μέλους, μου λένε δεν έχετε έκπτωση μόνο τους πόντους. Ε λέω αντε γ@...τε. 8 ευρώ δεν δίνω. Απαταένως γμτ. Θείος και πάλι θείος.
1980 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Πάντως το Αθηνόραμα τρελάθηκε!!! ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ (???) ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ (??) ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΣΠΑΡΟΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ '00S(!!??). 3 αστέρια!!! Τώρα θέλω να πάω να το δω οπωσδήποτε... αμα δεις ποιος κανει την κριτικη ειναι μια κοπελα οχι ο μητσης που μετα το φεστιβαλ για τις αδερφες ετοιμαζετε να κανει φεστιβαλ για τους αλβανους. γιαυτο ειναι νορμαλ η κριτικη. αυτον κανονικα πρεπει να τον πυρπολησουν στο συνταγμα ειναι εντελως εμμετικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.