dimndion Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Η μητρική κάρτα του υπολογιστή μου είναι του 1998 και ως γνωστό δεν υποστηρίζει UDMA 100. Πρόσφατα αγόρασα έναν δίσκο ο οποίος υποστηρίζει UDMA 100 αλλά τον λειτουργώ στα UDMA 33. Αν αγοράσω έναν IDE Controller της Promise θα δω κάποια εμφανή διαφορά ή καλύτερα να αναβαθμίσω όλο το σύστημα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Αν βάλεις την κάρτα της Promise και συνδέσεις το σκληρό σου εκεί, θα δεις κάποια διαφορά , αφού θα είναι το udma100 ενεργό (μην ξεχάσεις χρειάζεσαι και udma100 καλώδιο για να το πετύχεις αυτό =5000δρχ). Τα δεδομένα δεν θα περνούν από τον IDE της μητρικής αλλά από το pci bus που έχει αρκετό bandwidth.<P>Πάντως το αν θα δεις βελτίωση είναι σχετικό με τα περιφεριακά που έχεις...
musician Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 κοίτα να δεις, εγώ έχω ultra dma 66 και μπορώ να πω ότι πραγματικά αξίζει 1000% τα λεφτά του. Σίγουρα ένας ultra 100 θα είναι πολύ πιο γρήγορος, επομένως αξίζει τον κόπο να το κάνεις έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.