Προς το περιεχόμενο

"Πρόβλημα" με τηλέφωνα αστρολογίας

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μια φίλη έστειλε μήνυμα σε έναν αριθμό για αστρολογία και ρώτησε για κάτι. Το πρόβλημα από ότι μου είπε είναι πως άλλες 3 φορές της έστειλαν μήνυμα χωρίς να ζητήσει κάτι λέγοντας πως ξέρουν κάποια σημαντικά πράματα που συνέβησαν. Από περιέργεια λέει πως απάντησε και αυτά που της είπαν είχαν όντως συμβεί κι έτσι φοβάται μήπως το κινητό της παρακολουθείτε. Επειδή εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά τα πράματα και δεν ήξερα τι να της απαντήσω αν κάποιος/α γνωρίζει κάτι ας μου πει για να το μεταβιβάσω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1) Εγώ δεν έχω καμιά σχέση με αυτές τις μ@λ@κί3ς(όπως είπα και πάνω) γι' αυτό ρώτησα κάποιον άλλο που ίσως να έχει γνώση του "σπόρ".

2) ΟΚ θα το μεταβιβάσω.

Δημοσ.

Πιθανως θα γινεται για να της κρατησουν το ενδιαφερον και να συνεχισει να στελνει μνμ σε αυτους τους ''επαγγελματιες''...

Δημοσ.

της κρατήσανε το τηλέφωνο τότε που έστειλε το πρώτο μύνημα,

και από τότε μελετώντας γενικά στρολογικά τα πράγματα,της στέλνουνε

" Ο Κρόνος σήμερα είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα...προσοχή στα νεύρα σας και θα έχετε χωρισμούς,εντάσεις και οικογενειακά προβλήματα"

Εξ ου και το "ψάρεμα"

Δημοσ.

Το "πρόβλημα" δεν είναι τα τηλέφωνα αστρολογίας,αλλά οτι κάποιοι εξακολουθούν να εμπιστέυοντε αυτούς τους απατεώνες για να τους συμβουλέψουν.

Το καλλύτερο που έχει να κάνει είναι να σταματήσει τώρα τα πάρε δώσε με τους προφήτες και να μην ξανασχοληθεί μαζί τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...