Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 6.06 crash at startup

modex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στη κοινοτητα.Εχω ενα σοβαρο προβλημα με τα Ubuntu 6.06.Τα εχω περασμενα σε λαπτοπ (Toshiba A110-195)

Χτες οταν εκανα shutdown το συστημα για καποιο λογο ειχε κολλισει και επειδη δεν καταλαβαινε απο Alt-Ctrl-Del το εκλεισα manually.Σημερα λοιπον που προσπαθησα να μπω παλι μου βγαζει το εξης προβλημα:

Βγαζει κανονικα την οθονη που δειχνει τι φορτονει και κολλα στο file system mounting βγαζοντας αυτο:

/etc/init.d/rc: line 111: /etc/default/rcS: Not a directory

*INIT: Entering runlevel 2

/etc/init.d/rc: line 111: /etc/default/rcS: Not a directory

Προσπαθησα να μπω απο recovery mode αλλα παλι τα ιδια. Καταφερα να δω τι εχει στη γραμμη που λεει και εχει το εξης:

. /etc/default/rcS

export VERBOSE

PLZ help.Ξερει κανεις να μου πει τι να κανω??? Ειναι πολυ σημαντικο να καταφερο να το φτιαξω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@headbanger: πως θα τα βαλω τα 7.04? upgrade? Πρωτον δεν ξερω πως θα κανω upgrade.Και δευτερον αν το κανω αυτο θα κρατησει τα προγραμματα που εχω ηδη περασμενα πανω? Για τα δεδομενα δεν εχω προβλημα, τα εχω κανει backup αλλα με νοιαζει να μην χρειαστει να ξαναπερασω τα προγραμματα που εχω ηδη.

Αυτη τη στιγμη εχω βαλει να κανει force reinstall τα αρχεια του συστηματος. Αν δεν πετυχει επομενος υποψηφιος το upgrade

Το προβλημα λυθηκε.Με τη βοηθεια φιλου καταφεραμε απο το live cd να κανουμε το force reinstall.Δεν καταλαβα και πολλα απο αυτα που εκανε αλλα ευτυχως πετυχε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...