pappous_soulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Υ.Γ. παιδία το πιο κορυφαίο όνειρο που έχω δει κ ακόμη δεν μπορώ να πισέψω ότι είδα κάτι τέτιο.... Αφου λοιπόν μαζί με τους φίλους περπατούσαμε για ώρα κάποια στιγμή χαθήκαμε... Εμεινα μόνος, κ αρχίσανε να με κυνηγάνε κάτι τίγρεις απο την κορυφή του βουνού και τρέχαμε προς τα κάτω... Αφου άρχισα να βαριανασαίνω κάποια στιγμή κτλπ, βλέπω ότι με φτάνουν και δεν μπορώ να ξεφύγω... Και εκείνη την στιγμή τί λέτε να έκανα??? ξαφνικά αλλάζει το σκηνικό,βρίσκομαι σ στο μενού του Return to Castle Wolfenstein (το οποίο έχω εντωμεταξύ να παίξω χρόνια...και γενικός μήνες έχω να ασχοληθώ με video game εκτός απο λίγο Lineage) και εκεί πατάω "ESC" και μετά Quit game!!!!! Οταν ξύπνησα το πρωί και τα συλλογίστηκα όλα αυτά λέω..."omgwtfroflmao"... lol δλδ Αχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχααχχαχ αχαχαχα!! Άλλη φορά να βάλεις cheat :-P Εγώ είχα δει οτι είμουν στο CS στην de_aztec και είμουν με το μουφατζίδικο το scout και ήταν ένας άλλος με magnum στο ποταμάκι.Κάποια στιγμή που μου τελείωσαν οι σφαίρες πήγα τρέχοντας σ'αυτόν και τον έπιασα με μια λαβή και άρχισα να του κοπανάω το κεφάλι στον τοίχο! Θυμάμαι έκανε και έναν χαρακτηριστικό ήχο Tο πιο παράξενο μου, ήταν ένα που έβλεπα σε συνέχειες. Την πρώτη φορά είμουν σε ένα δρόμο και με κυνηγούσαν κάτι δολοφόνοι με μαχαίρια, να με πιάσουν. Φτάνω σε ένα σταυροδρόμι και λέω που να πάω που να πάω, και τελικά πάω δεξιά. Εκεί ήταν μια κλειστή ξύλινη πόρτα και με έπιασαν (ξύπνησα). Την επόμενη μέρα ξαναβλέπω το ίδιο όνειρο, πάλι τα ίδια, φτάνω στο σταυροδρόμι αλλά θυμόμουν να μην πάω δεξιά, και πάω αριστερά αυτή τη φορά. Εκεί ήταν ένας τοίχος, αδιέξοδο και με πιάνουν πάλι. Ε και τελικά την τελευταία φορά πήγα ευθεία και εκεί ήταν ένας μεγάλος ίσιος δρόμος έτρεχα έτρεχα έτρεχα αλλά κουράστικα και με έπιασαν πάλι Αχαχαχαχχαχααχ! Άλλη φορά να είσαι με μηχανή
vatraxopedila Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Το έχω πάθει κι εγώ αυτό!!Στο Λύκειο.. Πολύ κουλό ήταν!! αυτο συμβαινει γιατι ακομα κι αν σταματησουμε να σκεφτομαστε ενα προβλημα,το μυαλο μας συνεχιζει να το επεξεργαζεται.γιαυτο η λυση του μπορει να μας ερθει τις πιο ασχετες στιγμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.