Προς το περιεχόμενο

Διακοπή απο Otenet και μεταφορά σε 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να διακόψει τη 12μηνη σύμβαση με otenet και να μεταφερθεί στο 2play:

1) Αναλαμβάνει τα πάντα η forthnet και εσύ απλά περιμένεις ή πρέπει εσύ ο ίδιος να διακόψεις με otenet?

2) Πόσο καιρό παίρνει συνολικά? δλδ Μέχρι να απενεργοποιηθεί το adsl απο otenet και να ενεργοποιηθεί η σύνδεση της forthnet?

3) Πρέπει να επιστραφεί και το modem/router πίσω στην otenet?

Εάν όχι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο 2play? (έχω το κλασσικό ασύρματο sagem που δίνει η otenet σε σύνδεση ISDN)

Δημοσ.

1) Εσύ ακυρώνεις την otenet από μόνος σου. Ύστερα ΑΦΟΥ απενεργοποιηθεί η γραμμή σου, κάνεις την αίτηση στην forthnet

2) Ξέρω άτομα που περιμένουν από τέλη Μαρτίου. "Φόρτος αιτήσεων". Είχα κάνει αίτηση στις 2 Απριλίου, και στης 2 Μαΐου είχα επιστρέψει το πακέτο και πήρα τα χρήματά μου πίσω. Είναι απαράδεκτοι όσον αφορά την εξυπηρέτηση και ΦΟΒΕΡΟΙ όσον αφορά ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ (στην forthnet αναφέρομαι).

3) Αν το αγόρασες με το κουτί (δλδ το πλήρωσες) τότε όχι. Απ' όσο ξέρω μόνο στην HOL πρέπει να το παραδώσεις (εγώ το έχω δώσει)

Αλλά θα σου δώσουν αυτοί modem/router, μην σε ανησυχεί αυτό

Pavel

Δημοσ.

1.simfona me ta nea tis otenet i adsl tha kopei last stigmi.o fortos aitiseon efige arketa pleon kai ola ginontai pio fast.an i forthnet paei arga pou na deis kamia vivodi.to router mono i hol ton pernei piso.gia klamata einai ..mporeis na to exeis kai sto 2play alla mporeis na kratiseis kai to usr 9112 pou sou dinoun.

Δημοσ.

ok thanks για τις απαντήσεις. το καλό είναι ότι στο site της forthnet διάβασα οτι αναλαμβάνουν αυτοί τα πάντα, ακόμα και τη διακοπή της ήδη υπάρχουσας adsl. Τώρα για το router της otenet και να το κρατήσω τελικά μάλλον αχρηστο θα έίναι γιατί είναι για isdn σύνδεση και απο οτι είδα η forthnet χρησιμοποιεί μόνο pstn. Τέλος πάντων, στη forthnet ξέρετε αν προσφέρουν ασύρματο modem? γιατί στην περίπτωση μου μόνο ασύρματο μπορώ να χρησιμοποιήσω στο σπίτι μου επειδή η κεντρικη γραμμη του ΟΤΕ βρίσκεται στην μια ακρη του σπιτιού και το pc στην άλλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...