Kostas75 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ποιό απί τα δύο προτείνετε για PDA-GPS και γιατί;; Θέλω να αποφασίσω το συντομότερο να πάρω ένα εκ' των δύο!! Περιμένω με ενδιαφέρον τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Flying_Dutchman Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Το ΗΡ. Πολυ ανωτερο (και πολυ ακριβοτερο βεβαια).
Kostas75 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ξέρετε αν υπάρχουν και για τα δύο αυτά Bluetooth GPS Antennas, κεραίες δηλαδή που να μπορείς να βάλεις σε κάποιο άλλο σημείο π.χ. στο αυτοκίνητό σου, που να έχει καλύτερο σήμα από τους δορυφόρους οπότε και καλύτερη πλοήγηση σε δυσκολότερες περιοχές. Αν ναι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μοντέλα και επίσης να μου πείτε που μπορώ να τα βρω;; Ευχαριστώ και πάλι!..
auditt79 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ως PDA δεν γνωριζω και πολλα αλλα ως gps τα MIO παντα ηταν καλυτερα και ποιο ποιοτικα. Αν τα συνδιασεις και με Destinator προγραμμα εισαι οκ
Kostas75 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αν έχω ήδη το software (Destinator PN), είναι εύκολο να το εγκαταστήσω στο PDA;; Αρκεί να το βάλω στη memory card (π.χ. SD) και να το κάνω install από εκεί στο PDA (όπως κάνουμε installation σε Windows desktop σύστημα);
klog Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Έχοντας ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό κατέληξα στο MIO P550 με μια Transend 2gb. Για μένα ήταν καθαρά θέμα κόστους.Δεν ήθελα να φτάσω οικονομικά στην αξία της HP αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είναι ίσως ποιοτικότερο κατασκευαστικά. Η εγκατάσταση είναι απλούστατη μην σε απασχολεί...........πολλές φορές χρειάζεται απλά να βγάλεις και να ξαναβάλεις την κάρτα και ξεκινά η εγκατάσταση μόνη της.
Kostas75 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ΟΚ. Αλλά σχετικά με τις ασύρματες κεραίες Bluetooth ξέρετε;; Μπορούν να συνδυαστούν με τα Mio P550 και HP rx5940;;
Flying_Dutchman Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Kostas75, μπες εδω http://www.ngi.gr/forum/ ειναι φορουμ εξειδικευμενο στο destinator (προγραμμα πλοηγησης) και στις συσκευες gps. Σιγουρα θα βρεις περισσοτερες πληροφοριες και να παρεις πιο 'τεκμηριωμενες' απαντησεις. (η NGi ειναι η εταιρεια που φτιαχνει τους χαρτες της Ελλαδας για το destinator) Επισης, πληροφοριες μπορεις να βρεις κι εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86
Kostas75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Flying_Dutchman: Διάβασα ενδιαφέροντα πράγματα στα links που μου έδωσες. Επίσης έψαξα και άλλα μοντέλα PDA-GPS. Βρήκα ένα πολύ καλό και λίγο ακριβό DELL Axim, το οποίο όμως δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS, το αγοράζεις σαν επιπρόσθετο GPS receiver kit. Οπότε το απέρριψα. Βρήκα όμως και ένα Fujitsu-Siemens, το LOOX N560 GPS, το οποίο είναι και GPS, και έχει και φανταστική οθόνη σε σχέση με τα άλλα (480x640 αντί 320x240): http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906249 Το μόνο ίσως "κακό" είναι ότι υποστηρίζει Bluetooth 1.2 αντί Bluetooth 2.0. Τι λέτε για αυτό;; Να το προτιμήσω από τα Mio P550 και HP iPAQ rx5940;;
Flying_Dutchman Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δεν ειναι ΟΛΑ τα προγραμματα (για ppc) συμβατα με vga αναλυση (μερικα λειτουργουν μονο σε 240Χ320, για καποια αλλα εχουν κυκλοφορησει patch), οποτε θελει λιγο ψαξιμο. Το Dell Axim x51v ειναι πολυ καλο μηχανακι (κι εχει και εξοδο για vga, δηλαδη μπορει να 'βγαλει εικονα' σε εξωτερικο μονιτορ), αλλα απ'οσο ξερω η παραγωγη του προσφατα σταματησε (οχι οτι ειναι κακο αυτο,αλλα λεμε τωρα).
Kostas75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ξέρει κανείς αν το σήμα του FS N560 είναι εξίσου καλό με του Mio P550;;;
Kostas75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ερώτηση: Το ETEN X500 είναι καλύτερο από το Mio P550 σαν GPS;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.