zerocool Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 exw syndesh isdn kai enw eimai sto Internet,den leitoyrgei h thlefenikh grammh.ti na kanw?HELP ME!
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Τι συνδεση internet έχεις?Αν ειναι isdn 128 και ενεργοποιηται και το δευτερο καναλι τοτε λογικο να μην λειτουργει το τηλεφωνο γιατι ειναι κατηλημμενα και τα δυο καναλιακαι η τηλεφωνικη χρεωση ΔΙΠΛΗ. .Για να εμποδισεις κατι τετοιο πηγαινε στον πινακα ελεγχου στα modem και στις επιπλεον ρυθμισεις γραψε <BR>atb40<BR>Ενημερωσε με αν θελεις.<BR> <p>[ 15-10-2001: Message edited by: Platano ]
zerocool Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 den exw akribos syndesh ISDN alla Dial Up mesw net mod kai epeidh prin eixa WIn2000 imuna kai sto Internet alla kai leitourgoyse to thlefono.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Εχεις συνδεση dial up και μπαινεις με το netmod???????????????????Γινεται αυτο?Στειλε μου με email τον provider σου γιατι αυτο ...κατι μου θυμιζει!!!Παράδοξο μεν αλλα μου συνέβαινε...
Toufas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 compulink <BR>me normal sindromi eixa isdn 64 mazi me alla 3 pedia sixronos..afto prin apo 3 mines den ksero tora (an kai itan kai ena xrono prin pali to idio)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.