Finn Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Επειδή χαλάω αρκετά λεφτά σε κόντρες στο ποδοσφαιράκι σκέφτηκα με 2 φίλους να πάρουμε απο κοινού ένα ποδοσφαιράκι ξύλινο για το σπίτι.Σε ebay και google βρήκα αρκετά.Υπάρχει όμως στην Ελλάδα κάποιος που να πουλάει σε λογικές τιμές?
Japan Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Είχα δει πρόσφατα ένα ωραίο στο Praktiker, Champions League, είχε περίπου 150 ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς όμως.
Finn Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 150 είναι πολύ καλη τιμή! Στην επόμενη μου επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη θα πάω να μάθω!
andrip Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 στο mall στο κατάστημα Intersport είναι αυτά τα καταστήματα που λέει ο τρελάρας να πάρω τη μπάλλα να μπω στη μεγάλη περιοχή να κανω τρίπλα και να βάλω γκολ γκολ γκοοοοοοολ και τρέχει χαχα είδα προχτές που πήγα δυστυχώς δεν είδα τιμη
thanocaster Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Αν το σκέφτεσαι σοβαρά βρες ένα με ξύλινους παίχτες. Το ψάχνω πολύ καιρό και δεν έχω βρει κάτι φθηνό...
kostastnt Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ψάξτε σε κλειστές καφετέριες που είχαν ποδοσφαιράκια και τώρα σκονίζονται σε αποθήκες. Ακόμα καλύτερα βρείτε κάποιο καρτελάκι από τον προμηθευτή σε ποδοσφαιράκι και πάρτε τον τηλέφωνο και πείτε ότι θέλετε ένα. Τα μόνα ποδοσφαιράκια που αξίζουν είναι αυτά τα ξύλινα... Όλα τα άλλα είναι επιεικώς απαράδεκτα.
Finn Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Τα ξύλινα που φέρνουν στην Χαλκιδική τα κάνει μια βιοτεχνία στην Θεσσαλονίκη και τα θεωρώ τα καλύτερα στην Ελλάδα αλλά κοστίζουν ένα χιλιάρικο :/
smilefreeware Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Και το πάτωμα να μην γλυστράει. Νομίζω τα καλά είχαν φελλό κάτω.
psyduck Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Είχα δει πρόσφατα ένα ωραίο στο Praktiker, Champions League, είχε περίπου 150 ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς όμως. Αυτό το είχα δει και εγώ στο Careffour.Και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.Γιατί είναι εντελώς πλαστικούρα.
horsepower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 αυτό που λέει και ο konstantz να κάνεις..επίσης το ίδιο ισχύει και για μπιλιάρδο..όχι ότι είναι τόσο δύσκολο να βρεις μπιλιάρδο όσο το να βρεις ξύλινο..απλό το λέω για την τιμή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.