Προς το περιεχόμενο

Ποδοσφαιράκι

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή χαλάω αρκετά λεφτά σε κόντρες στο ποδοσφαιράκι σκέφτηκα με 2 φίλους να πάρουμε απο κοινού ένα ποδοσφαιράκι ξύλινο για το σπίτι.Σε ebay και google βρήκα αρκετά.Υπάρχει όμως στην Ελλάδα κάποιος που να πουλάει σε λογικές τιμές?

Δημοσ.

Είχα δει πρόσφατα ένα ωραίο στο Praktiker, Champions League, είχε περίπου 150 ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς όμως.

Δημοσ.

150 είναι πολύ καλη τιμή! Στην επόμενη μου επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη θα πάω να μάθω!

Δημοσ.

στο mall στο κατάστημα Intersport είναι αυτά τα καταστήματα που λέει ο τρελάρας να πάρω τη μπάλλα να μπω στη μεγάλη περιοχή να κανω τρίπλα και να βάλω γκολ γκολ γκοοοοοοολ και τρέχει χαχα

είδα προχτές που πήγα δυστυχώς δεν είδα τιμη :(

Δημοσ.

Ψάξτε σε κλειστές καφετέριες που είχαν ποδοσφαιράκια και τώρα σκονίζονται σε αποθήκες.

Ακόμα καλύτερα βρείτε κάποιο καρτελάκι από τον προμηθευτή σε ποδοσφαιράκι και πάρτε τον τηλέφωνο και πείτε ότι θέλετε ένα.

Τα μόνα ποδοσφαιράκια που αξίζουν είναι αυτά τα ξύλινα... Όλα τα άλλα είναι επιεικώς απαράδεκτα.

Δημοσ.

Τα ξύλινα που φέρνουν στην Χαλκιδική τα κάνει μια βιοτεχνία στην Θεσσαλονίκη και τα θεωρώ τα καλύτερα στην Ελλάδα αλλά κοστίζουν ένα χιλιάρικο :/

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Είχα δει πρόσφατα ένα ωραίο στο Praktiker, Champions League, είχε περίπου 150 ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς όμως.

Αυτό το είχα δει και εγώ στο Careffour.Και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.Γιατί είναι εντελώς πλαστικούρα.

Δημοσ.

αυτό που λέει και ο konstantz να κάνεις..επίσης το ίδιο ισχύει και για μπιλιάρδο..όχι ότι είναι τόσο δύσκολο να βρεις μπιλιάρδο όσο το να βρεις ξύλινο..απλό το λέω για την τιμή..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...