Προς το περιεχόμενο

WD200JB Αργοπεθαίνει;

angmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Φαινεται μια χαρά, πολυ καλυτερα απο πολλους που δεν εχουν προβλημα παντως...

Δημοσ.

ego pantos eixa enan seagate 7200.10 200GB kai me ta idia akribos symptomata mou ta eftyse entelos( xrisi se e3oteriko kouti )... Meta ton epestrepsa kai pira enan idio kai meta apo kana 3mino synexous leitourgias mou parousiazeita idia sumptomata(xrisi san esoterikos diskos)...den 3ero ti na po pia...toso euais8itoi einai poia?? exo enan 160GB tis seagate pali edo kai tria xronia kai den exei pa8ei tpt....

Δημοσ.

3 φορες μου χτυπησαν σκληροι WD.Ευτυχως που ειχαν 3ετη εγγυηση απο πλαισιο και μου τους αλλαζανε καθε φορα.Πηρα seagate την τελευταια φορα και μεχρι στιγμης ειμαι ησυχος.................

Δημοσ.

...Καλα να χαλασει δισκος σε εξωτερικο κουτι ειναι συνηθες....

Δεν διαφωνω μαζι σας αλλα εδω εχουμε πολλα tests απο πολλα διαγνωστικα προγραμματα που βγαζουν το δισκο του παιδιου o.k. Και δεν ειναι οτι χαλασε τελειως ο σκληρος, λειτουργει τωρα κανονικα... Και μαλιστα ο δισκος ειναι σχεδον σε αριστη κατασταση, ελαχιστα καταπονημενος.

Μηπως τη ζημια την εκανε η αλλη συσκευη που ειναι συνδεδεμενη στο ιδιο channel και οχι ο δισκος. Αλλα η συμπτωματολογια οδηγει σε προβληματικο σκληρο. Γριφος η κατασταση....

Δημοσ.

eixa pa8ei kati paromoio.. tsaf kai kollhma windows...telika htan to Molex... h syndesh pou dinei reyma ston sklhro disko... me ena aplo kounhma, ekane diakoph sta reymata. ton syndesa me ena allo molex kai ola ok.. tsekare tis kalwdiwseis kat'emou :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...