Προς το περιεχόμενο

Επιλογή CPU, M/B & RAM

PredGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτσε να μην τρέχουμε μπορεί να έτυχε μπορεί να φταίει η κάρτα μπορεί μονο η συγκεκριμένη εταιρία να είναι για το .έος εγώ γιατί νομίζεις είμαι ακόμα με την 6200 ? λεφτά μπορώ να βρω στρώνω k.. και δουλεύω αλλα περιμένω και το ψάχνω ;)

Δημοσ.

Πάντως θα προτιμούσα την Χ1950Pro έναντι της 8600GTS... κοστίζει λιγότερο 140ε και αποτελεί πολύ καλή και ποιοτική επιλογή :wink:

Αν είναι και ακριβότερη φυσικά 8800GTS 320MB.

Αυτά καθαρά και μόνο από θέμα επιδόσεων.

Για το πόσο clockarontai και οι 3 τους, δεν έχω ιδέα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχω διαβάσει ότι η 8600GTS τραβάει overclocking αρκετό... Αν το επιχειρήσεις postare εντυπώσεις ΟΚ?

Άντε να το χαίρεσαι... :-D :-D :-D

me Vmod pianei aisxra megala noumera kai se core kai se memory...alla kai pali thn 8800GTS den thn pianei nomizw :P

Δημοσ.

H καλύτερη λύση σε κάρτα γραφικών στα 264 ευρώ είναι η 8800gts 320MB με super επιδόσεις, έχει το πλαίσιο την Αsus σε αυτήν την τιμή και αντέχει και Ο/C που την ανεβάζει επιδόσεις κατά 17% σύμφωνα με ξένα reviews που έχω διαβάσει.

Με τίποτα δεν την φτάνει όσο O/C και να τραβήξει θα την βλέπει με το κυάλι η 8600 την 8800. Μιλάμε για 96 stream proccesors στην 8800 ενώ η 8600gts έχει 32. Άλλη τεχνολογία μάγκες.

Δημοσ.
για τράβα μια την 8600 απο τα μαλιά να δούμε τι λέει ενας φίλος πήρε μια sparkle και με τα πρώτα 10Mhz που της έδωσα άρχισε τα artifacts :(

gts η gt ηταν η συγκεκριμενη sparkle?

Δημοσ.
me Vmod pianei aisxra megala noumera kai se core kai se memory...alla kai pali thn 8800GTS den thn pianei nomizw :P

εννοείται πως δεν την πιάνει την 8800 ούτε για πλάκα... :wink: Πάντως αν ήμουν στη θέση του παιδιού θα πήγαινα για 8800GTS 320 ή αν ήθελα κάτι υποφερτό οικονομικά (αν και δεν είναι πολλά 270 για 8800... με τέτοιες επιδόσεις) θα πήγαινα για 1950pro. Τις 8600GT και ειδικά την GTS δεν τις πάω (αφού με +70ε πάς από 8600GTS se 8800GTS :wink:)

Δημοσ.

Στο πλαισιο εαν πατησης να συνθεσεις το pc μονο σου απο τον οδηγο, αυτα που επιλεγεις ειναι φθηνοτερα η ειναι κανα bug ? Γιατι βλεπω η Asus P5N32E εχει κανονικα 205 euro αλλα απο την συνθεση 170 (οπως και τα αλλα πραγματα)

Ρωταω γιατι εαν επιλέξεις αυτα που θες να παρεις οταν πατήσεις μετα συνέχεια και μπούνε στο καλαθι τοτε η τιμη δεν ειναι στα 170 οσο ελεγε αλλα 205...

sorry λιγο για το offtopic

Δημοσ.
εννοείται πως δεν την πιάνει την 8800 ούτε για πλάκα... :wink: Πάντως αν ήμουν στη θέση του παιδιού θα πήγαινα για 8800GTS 320 ή αν ήθελα κάτι υποφερτό οικονομικά (αν και δεν είναι πολλά 270 για 8800... με τέτοιες επιδόσεις) θα πήγαινα για 1950pro. Τις 8600GT και ειδικά την GTS δεν τις πάω (αφού με +70ε πάς από 8600GTS se 8800GTS :wink:)

Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όσο αφορά την απόδοση της 8800 και της 8600, αλλά επέλεξα την 2η γιατί ήθελα κάτι εντελώς αθόρυβο και κυρίως γιατί την 8800 δύσκολα θα την σήκωνε το τροφοδοτικό που ήθελα να κρατήσω (380W) ;)

Δημοσ.
Στο πλαισιο εαν πατησης να συνθεσεις το pc μονο σου απο τον οδηγο, αυτα που επιλεγεις ειναι φθηνοτερα η ειναι κανα bug ? Γιατι βλεπω η Asus P5N32E εχει κανονικα 205 euro αλλα απο την συνθεση 170 (οπως και τα αλλα πραγματα)

Ρωταω γιατι εαν επιλέξεις αυτα που θες να παρεις οταν πατήσεις μετα συνέχεια και μπούνε στο καλαθι τοτε η τιμη δεν ειναι στα 170 οσο ελεγε αλλα 205...

sorry λιγο για το offtopic

sti synthesi i times einai xoris fpa :-D kato vlepeis kai prosthetei kai ton fpa !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...