Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 οι γυναικες δεν εχουνε γνωμη για αμαξια, οπως εμεις δεν εχουμε για τσαντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Και η μονη λεξη που χαρακτηριζε το Vectra ξεκινουσε απο ΣΚΑ και τελειωνε σε ΤΑ οπως ειπε ενας παρουσιαστης της εκπομπης!ναι δεν λεω το ειπε γιατι δεν εστρηβε πρεπει ηταν απενργοποιημενο το e.s.p γιατι αυτη ειναι η δουλεια του να φρεναρει το αυτοκινητο για να στρειψει σωστα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrinho Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ναι δεν λεω το ειπε γιατι δεν εστρηβε πρεπει ηταν απενργοποιημενο το e.s.p γιατι αυτη ειναι η δουλεια του να φρεναρει το αυτοκινητο για να στρειψει σωστα!! Δε διαφωνω σε αυτο,αλλα με ESP μπορει να στριψει και datsun 120y,και αλλο να στριβεις εσυ το αμαξι και αλλο να στριβει αυτο οπως θελει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 σωστος!! αν ειχε e.s.p το datsun!!! που δεν εχει. και υουτε προκιτε να αποκτισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soundtrip Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας παιδιά! Απλώς ήθελα να πω σχετικά με το θέμα σας ότι έχω παραγγείλει το Opel GT στις αρχές Μαρτίου και μόλις με ειδοποίησαν ότι έφτασε Ελλάδα (υπολογίζω να το έχω γύρω στις 10 Ιαν. 08). Εγώ ήμουν μεταξύ της SLK 200K, AUDI TT 2.0T(new) αλλά τελικά επέλεξα το Opel GT λόγω της πολύ καλής μηχανής(264 άλογα), του πολύ όμορφου design και κυρίως επειδή θέλω να έχω ένα αυτοκίνητο που να μην κυκλοφορεί ιδιαίτερα (καθώς έχει πήξει ο τόπος από SLK, TT, Z4 κτλ.). Αν μη τι άλλο, είναι ένα αυτοκίνητο που λόγω και της περιορισμένης παραγωγής του (βλέπε περίμενα 10,5 μήνες να το παραλάβω) θα το βλέπει κανείς σπάνια στους ελληνικούς δρόμους. Εγώ προσωπικά είχα και κόλλημα και με το Οpel Speedster(θεωρητικά προκάτοχος) αν και η φιλοσοφία του Opel GT είναι σαφώς πιο κυριλέ και όχι τόσο σπορτιφ και σπαρτιάτικο όπως το Speedster. Το αν έκανα καλή επιλογή θα φανεί στο μέλλον. Θα σας πω εντυπώσεις σε δύο βδομάδες που θα το έχω στα χέρια μου. Και επί του συγκεκριμένου θέματος θα ήθελα να πω ότι κι εμένα μ'αρέσει ιδιαίτερα το S2000, αλλά δε θα το αγόραζα γιατί το μοντέλο έχει παλιώσει. Όταν πρωτοβγήκε όμως, θα το έπαιρνα ευχαρίστως καθώς έχει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα που ανεφέρετε στις παραπάνω απαντήσεις σας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και να προσέχετε στους δρόμους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.