Προς το περιεχόμενο

Honda S2000 ή Οpel GT?

elias boltsis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.aera.gr/gr/content/view/679/10000/

5 φωτογραφίες του GT από την 7η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου + ένα μωρό μέσα – είχε μόλις χωρίσει και ήταν θλιμμένο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 μήνες μετά...

Να πουήσεις το Honda και να πάρεις το παλιό Opel GT και να το φτιάξεις ΤΟΥΜΠΑΝΟ με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτό είναι αμάξι. Αφού έχεις την οικονομική άνεση μην το σκέφτεσαι. Το παλιό Opel GT είναι ένα διαμάντι. Απίστευτα όμορφο αμάξι που αν του ρίξεις και λίγα λεφτά γίνετε....Άσε!!!

Κοιτα, αφου οπως λες το αμαξι το θες για μουρη, τοτε παρε το Opel...

Το Honda το εχεις 4 χρονια τωρα και κυκλοφορουν και αρκετα στους δρομους, σε αντιθεση με το αλλο που ειναι καινουργιο, αρα και πιο μουρατο...

Αν και εχουμε εντελως διαφορετικα κριτιρια για την αγορα ενος αμαξιου, μπορω να πω οτι ζηλευω το γεγονος οτι εισαι σε θεση να διαλεξεις αναμεσα σε αυτα τα 2 αμαξια...

κοιταξτε εχω παει βολτουλα με το gt και το εχω οδηγισει ασχετα οτι ειμαι 15 (αλλα ειμαι οδηγαρα για την ηλικια) και μου αρεσε ειχε καλα κρατιματακια και ο κινητιρας τραβαε γ@ματα

α και για να μην λετε που βρικα το gt ο πατερας μου δουλευει στιν οπελ και εχουν τα δημοσιογραφικα gt και corsa opc

εγω ψηφιζω gt αλλα εχει ενα μιονεκτιμα καθολου αποθηκευτικος χορος

α και στην εκθεση βγεικα και φωτο με το μωρακι στο gt γιατι ο πατερας μοθ ηταν εκθετης στο περιπτερο

οδηγάς γαμάτα από τα 15 σου...μάλιστα!

ο μπαμπάς σου έδωσε το αμάξι και κατάλαβες κρατήματα...σιγουρα καλυτερο κρατημα θα εχει απο το ποδηλατο σου

και τελευταιο σε ποια εκθεση δουλευει ο μπαμπας σου να ξερουμε να μην παρουμε αμαξι που "δοκιμαζε τα κρατηματα του 15χρονος εφηβος με ενα κιλο ζελε και 45 σπυρακια ανα τετραγωνικο χιλιοστο προσωπου"...αντε φλωρακο τα κουβαδακια σου και σ'αλλη παραλια :evil:

Σιγά ρε "αδερφέ", δεν είναι ανάγκη να το κράζεις το παιδί κ να το προσβάλεις! Μπορεί να λέει "χαζά", για εμάς, πράγματα, αλλά για την ηλικία του είναι λογικό! Εσύ στα 15 ήσουν ωριμότατος, φαντάζομαι...

Την απάντησή του την πήρε απο τον Luci...

• Moderators

Eρχομαι με τη σειρα μου να πω πως καλυτερα θα ηταν να εκανε καποια εμφανισιακη μετατροπη στο S2000 παρα να αγορασει το GT, το οποιο παρεμπιπτόντως μου τη δινει ιδιαιτερα στα νευρα γιατι ακολουθει την ''τριγωνικη'' σχεδιαση της Opel η οποια μου θυμιζει τα 4λιτρα αμερικανικά αμαξια (οσα δεν ειναι κονσερβοκουτια)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...