searching Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 http://www.aera.gr/gr/content/view/679/10000/ 5 φωτογραφίες του GT από την 7η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου + ένα μωρό μέσα – είχε μόλις χωρίσει και ήταν θλιμμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias boltsis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δε ξέρω ρε παιδιά.Θα το κοιτάξω και θα δω.ΕΙναι πάντως μπέρδεμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ουτε για πλακα να το αλλαξεις, μιλαμε για ποιοτητα τωρα honda! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Να πουήσεις το Honda και να πάρεις το παλιό Opel GT και να το φτιάξεις ΤΟΥΜΠΑΝΟ με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτό είναι αμάξι. Αφού έχεις την οικονομική άνεση μην το σκέφτεσαι. Το παλιό Opel GT είναι ένα διαμάντι. Απίστευτα όμορφο αμάξι που αν του ρίξεις και λίγα λεφτά γίνετε....Άσε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lighter122 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Κοιτα, αφου οπως λες το αμαξι το θες για μουρη, τοτε παρε το Opel... Το Honda το εχεις 4 χρονια τωρα και κυκλοφορουν και αρκετα στους δρομους, σε αντιθεση με το αλλο που ειναι καινουργιο, αρα και πιο μουρατο... Αν και εχουμε εντελως διαφορετικα κριτιρια για την αγορα ενος αμαξιου, μπορω να πω οτι ζηλευω το γεγονος οτι εισαι σε θεση να διαλεξεις αναμεσα σε αυτα τα 2 αμαξια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μετά από 4 1/2 μήνες λέτε να μην την έχει πάρει την απόφαση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lighter122 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 This suxxx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 κοιταξτε εχω παει βολτουλα με το gt και το εχω οδηγισει ασχετα οτι ειμαι 15 (αλλα ειμαι οδηγαρα για την ηλικια) και μου αρεσε ειχε καλα κρατιματακια και ο κινητιρας τραβαε γ@ματα α και για να μην λετε που βρικα το gt ο πατερας μου δουλευει στιν οπελ και εχουν τα δημοσιογραφικα gt και corsa opc εγω ψηφιζω gt αλλα εχει ενα μιονεκτιμα καθολου αποθηκευτικος χορος α και στην εκθεση βγεικα και φωτο με το μωρακι στο gt γιατι ο πατερας μοθ ηταν εκθετης στο περιπτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 αρχηγέ, αυτό το ποστ λυπάμαι να το σβήσω, είναι καταπληκτικό. βαριέσαι να το μετατρέψεις στα ελληνικά να το 'χουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 α και οταν λεω εκθεση ενοω την 7η διεθνη εκθεση αυτοκινητων στο Εληνικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_e34 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 οδηγάς γαμάτα από τα 15 σου...μάλιστα! ο μπαμπάς σου έδωσε το αμάξι και κατάλαβες κρατήματα...σιγουρα καλυτερο κρατημα θα εχει απο το ποδηλατο σου και τελευταιο σε ποια εκθεση δουλευει ο μπαμπας σου να ξερουμε να μην παρουμε αμαξι που "δοκιμαζε τα κρατηματα του 15χρονος εφηβος με ενα κιλο ζελε και 45 σπυρακια ανα τετραγωνικο χιλιοστο προσωπου"...αντε φλωρακο τα κουβαδακια σου και σ'αλλη παραλια :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Σιγά ρε "αδερφέ", δεν είναι ανάγκη να το κράζεις το παιδί κ να το προσβάλεις! Μπορεί να λέει "χαζά", για εμάς, πράγματα, αλλά για την ηλικία του είναι λογικό! Εσύ στα 15 ήσουν ωριμότατος, φαντάζομαι... Την απάντησή του την πήρε απο τον Luci... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Eρχομαι με τη σειρα μου να πω πως καλυτερα θα ηταν να εκανε καποια εμφανισιακη μετατροπη στο S2000 παρα να αγορασει το GT, το οποιο παρεμπιπτόντως μου τη δινει ιδιαιτερα στα νευρα γιατι ακολουθει την ''τριγωνικη'' σχεδιαση της Opel η οποια μου θυμιζει τα 4λιτρα αμερικανικά αμαξια (οσα δεν ειναι κονσερβοκουτια)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 ουτε για πλακα να το αλλαξεις, μιλαμε για ποιοτητα τωρα honda! +10000:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Πόσο πάει το μαλλί του GT? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.