Προς το περιεχόμενο

Honda S2000 ή Οpel GT?

elias boltsis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στη κατοχή μου ένα honda s2000 2003 μοντέλο και σκέφτομαι να το δώσω για να πάρω το opel gt που είναι ίδιας κατηγορίας (κάμπριο).Τι λέτε εσείς?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δν περιμενεις να κυκλοφορησει πρωτα το gt, για να διαβασεις σχολια κ κριτικες αν αξιζει?παντως στην εκθεση που το ειδα ηταν πολυ ομορφο!

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε συ elias... Είναι μεγάλο το δίλλημά σου. Από τη μια το honda είναι φοβερό και δεν πρόκειτε να σε προδώσει ποτέ. Από την άλλη είναι ατμόσφαιρα και δεν είναι εύκολο στην άυξηση ιπποδύναμης. Το opelάκι είναι μεν turbo αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλός ο κινητήρας του μιας και είναι πρώτη φορά που η opel φτάνει τόσο ψηλά σε άλογα με αυτό το μοτέρ. Κάτσε να δεις πως θα πάει και αν είναι ΟΚ πάρτο για αλλαγή. Μην το πάρεις αμέσως όμως και είσαι απ'αυτούς που θα μάθουν τα πρώτα προβλήματα, αν αυτά υπάρξουν...

Δημοσ.

εμένα αυτό που με χαλάει στο (νέο) opel gt είναι ότι είναι αμερικάνικο. Δεν είναι lotus αυτή τη φορά. Αν στο S2000 σε χάλαγε ο απόλυτος χαρακτήρας, τότε go ahead. Το opel είναι πολύ πιο μαλακό και ευκολοδήγητο. Κυκλοφορεί είδη κάποιο καιρό αμερική (με άλλο κινητήρα και φαντάζομαι πιο μαλακό). Για το κινητήρα δεν ανυσηχό από πλευράς προβλημάτων να σου πω την αλήθεια.

Δημοσ.

S2000 με κλειστά μάτια.Το μοτεράκι του είναι διαμάντι πραγματικό,240 ίπποι απόδοση απο 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα και άριστο απο άποψη οδηγικής συμπεριφοράς.

Όσο για αύξηση της ιπποδύναμης και λοιπά χαζά και ταρζανίστικα,δέν θα στο συνηστούσα.Το αμάξι απο μόνο του είναι τέρας δύναμης.

Δημοσ.

Κοιτάξτε να δείτε απλώς το s2000 είναι κουραστικό και θορυβώδες αμάξι.Υπόψιν το έχω μαμά.Απλώς μου φαίνεται ότι τα έχει τα χρονάκια του.Από την άλλη από ότι είδα το όπελ μέσα είναι πολυ ωραίο, έχει διάφορα μπιχλιμπίδια αλλά δεν το είδα ποιοτικό.Βέβαια δε με ενδιαφέρει για μετέπειτα φτιάξιμο ούτε και τα άλογα όσο η μούρη και η άνεση.Αν δεν είχα S2000 θα το χτύπαγα αμέσως...

Δημοσ.

Παντως το Opel αν μη τι αλλο ειναι πανεμορφο απο κοντα.Κατα τη γνωμη μου σαφως καλυτερο απο οτι φαινεται στις φωτογραφιες.

Δημοσ.

Οντως κούκλα κ από κοντά το Opel, αλλά μηχανικά δεν θα άλλαζα το Honda (εάν το είχα, φυσικά...) με τίποτα!

Δημοσ.

για να ρωτάς κάτι τέτοιο μάλλον δεν ξέρεις να οδηγάς, οπότε πάρε πατίνι καλύτερα

Δημοσ.
για να ρωτάς κάτι τέτοιο μάλλον δεν ξέρεις να οδηγάς, οπότε πάρε πατίνι καλύτερα

γεμίσαμε φωστήρες...

@elias boltsis : έχεις ήδη s2000 και το θεωρείς θορυβώδες και κουραστικό. άρα δίνεις το s2000 και αγοράζεις το opel που'ναι μια χαρά αμάξι. απλά πράματα.

Δημοσ.

Ο,τι πεις.:evil:

Το S ειναι απολυτο αλλα οντως κουραστικο για την καθημερινοτητα.Το GT θα ειναι πιο...GT.Δεν ειναι κακη η αλλαγη, απλα ισως σου κακοφανει καπως το πιο απομονωμενο feeling που δινει το GT σε σχεση με το S.

Δημοσ.

ναι ρε φίλε γάμ$σε τα, ειδικά αυτός ο ήχος του κινητήρα όταν ανοίγει σου τρυπάει τα αυτιά. Δεν μπορείς να σταθείς σου λέω. Άστα να πάνε, τελικά τίποτα δεν σκέφτονται αυτοί οι μηχανικοί της Honda?! Για αυτό σου λέω, πάρε πατίνι που είναι και αθόρυβο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...