Προς το περιεχόμενο

X2900XT Vs 8800GTS 640MB

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον οι drivers θελουν ακομα δουλεια,αλλα για τις αναλυσεις που την θες δεν θα εχεις κανενα προβλημα.γω παιζω σε 1280χ720 και ολα full μεχρι στιγμης.τωρα σε dx10 περιβαλλον δεν γνωριζω.προσωπικα η καρτα με εχει βολεψει παρα πολυ ως προς το hd.τα games τα θελω μονο σε hdtv και h 2900 μου προσφερει dvi->hdmi συνδεση με 1:1.oi θερμοκρασιες δεν με απασχολουν idle eimai 56-59 βαθμους kai full load αντε 70.

gia cpu δεν εχεις προβλημα,οσο για το τροφοδοτικο poio ακριβως ειναι?αμα ειναι κανα qtek klp klp θες τροφοδοτικο.αν ειναι ποιοτικο enermax tagan κλπ κλπ δεν θα εχεις προβλημα.αναλογα βεβαια πως ειναι και το pc σου.ποσοyς σκληρους-drives etc

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα σε κόβει το CPU, εμένα με 4600+ και 3Dmark βγάζει 8500 από 11000 που θα έπρεπε να βγάζει ... Αλλά δεν θα σε αφήσει καθόλου εαν θες τέρμα τα γραφικά ! Συμβουλή μου , πάρε την 320 ...

Δημοσ.

Tελικα πηρα την 2900 στα 349? ...

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα με το τροφοδοτικο ...καθως και οτι η καρτα ΕΙΝΑΙ βαρια ;-) ...

Δοκιμες δεν προλαβα να κανω , γιατι εμπλεξα με την εγκατασταση των Vista ....

To μονο που προλαβα να τρεξω ηταν το Dirt στα 1280χ1024 με τις ρυθμισεις στο Ultra κ μου φανηκε οτι πηγαινε μια χαρουλα ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...